Rihanna : Με σκοπό το κέρδος

Θύελλα έχει ξεσηκώσει η προκλητική Rihanna με το νέο της άλμπουμ. Δημοσιογράφοι και κριτικοί των τεχνών καταφέρονται εναντίον της διεθνώς. Το τραγούδι της "S&M" είναι «αηδιαστικό» λένε, μιας και ο στίχος του μιλάει για σαδομαζοχιστικά σεξουαλικά παιχνίδια, με την Rihanna να ομολογεί, πως δεν θέλει να επιστρέψει γιατί ο πόνος την ευχαριστεί.

Οι κατηγορίες εναντίον της, έχουν να κάνουν με τα μηνύματα που παίρνουν τα νεαρά παιδιά, γύρω από μια λανθασμένη ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης με σαδομαζοχιστικές προεκτάσεις.
Το νέο είδος, που η δημοφιλής κατά τ’ άλλα τραγουδίστρια προβάλλει, είναι η εκπόρνευση της pop- music, αλλά οι νέοι οφείλουν να της γυρίσουν την πλάτη, ακολουθώντας το ένστικτό τους.
Η ερμηνεία της σε τραγούδια που ωθούν τη γυναίκα να δέχεται ή να υπομένει το βιασμό, είναι εξοργιστική τουλάχιστον.
Η τραγουδίστρια βιωματικά έχει ανοιχτό λογαριασμό με τη βία. Η προβολή όμως ακραίων καταστάσεων με σκοπό το κέρδος ή τη διαφήμιση, απέχει πολύ από τα μηνύματα που ένας καλλιτέχνης θα όφειλε να ανταποδίδει, με σεβασμό σε αυτούς που τον ανέδειξαν.
To βιντεοκλιπ της Rihanna "S & M" λογοκρίθηκε ακόμα και στο youtube και είναι το αποτέλεσμα που δικαιώνει τις επιλογές της νεολαίας.


/www.newsbomb.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...