Ν. Μπουλέ: “Μπορώ και πάλι να ερωτευτώ και μάλιστα πολύ δυνατά!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τα φαβορί, το φιλί στον Γιάννη Λάτσιο, αλλά και τον έρωτα μίλησε η Νάντια Μπουλέ. Η νεαρή παρουσιάστρια που δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χορό, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια δήλωσε χαρούμενη από τη συμμετοχή της στο show του Ant1.

 “Δεν είμαστε, ούτε αισθανόμαστε φαβορί. Απλώς είμαι χαρούμενη με τον Θάνο για την πρώτη μας χορογραφία. Είναι πολύ διαφορετικοί οι χοροί κάθε εβδομάδα, σε απαιτήσεις και τεχνική, οπότε το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται στο είδος”, ανέφερε σε συνέντευξή της στη “Real Life”.
Παράλληλα, η Νάντια αποκάλυψε πως προσπαθούσε να είναι πολύ συγκεντρωμένη για να πάνε όλα καλά. “Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να μην γλιστρήσω, γιατί στην πρόβα τζενεράλε την “πάτησα” πολλές φορές”, τόνισε.
Σχολιάζοντας το φιλί που έδωσε στον Γιάννη Λάτσιο, όταν της έδωσε συγχαρητήρια για την καλή της εμφάνιση, η Νάντια ανέφερε: “Ενθουσιάστηκα από το σχόλιο που μας έκανε για τη χορογραφία μας και μέσα στην ένταση του πρώτου Live κινήθηκα αυθόρμητα” και πρόσθεσε: “Φυσικά όλα έχουν όρια. Συνήθως αρχίζει και τελειώνει εκεί που δεν προσβάλλει τους άλλους και τον εαυτό σου”
Όσον αφορά τα προσωπικά της, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν κρύβει την προσωπική της ζωή, απλώς δεν θέλει να υπερεκθέτει τον εαυτό της. Ενώ, για τον έρωτα, η Νάντια είπε: “Μπορώ και πάλι να ερωτευτώ... Και πολύ δυνατά!”.



www.real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...