Η πρώτη "Bridal" συλλογή από την Links of London

Η Links of London παρουσιάζει την πρώτη συλλογή κοσμημάτων για πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Βέρες, απλές ή με διαμάντια, σε ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό, ασήμι και πλατίνα, μονόπετρα που συμβολίζουν όρκους αιώνιας αγάπης, και πνεύμα αμοιβαίας στήριξης, και μοναδικά δώρα για αυτήν την μοναδική ημέρα θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή.



Εντυπωσιακά κοσμήματα για τη νύφη από τις συλλογές Love Note, 20/20 και Sweetie καθώς και της συλλογής Effervescence Pearl, με λευκά και μαύρα μαργαριτάρια μοναδικά συνδυασμένα με ασήμι δίνοντας μια μοντέρνα πινελιά στο κλασσικό κολιέ με μαργαριτάρια, προσδίνουν μικρές δόσεις λάμψης και ομορφιάς και κοσμούν μοναδικά τη νύφη.

Η Links of London προτείνει και για τον γαμπρό ασημένια μανικετόκουμπα καθώς και ξεχωριστά ρολόγια, από την πλούσια συλλογή που διαθέτει η εταιρεία. Μια προσεγμένη επιλογή από αξεσουάρ για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα.

Η Links of London διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από κοσμήματα και αξεσουάρ ιδανικά όχι μόνο για τους νεόνυμφους αλλά και για τους συγγενείς του ζευγαριού.

Η συλλογή των παραπάνω κοσμημάτων θα διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα της Links of London στο Golden Hall από τον Μάιο 2011

http://fe-mail.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...