Το υπέροχο δέρμα της Kate οφείλεται στη Lancôme

Το λαμπερό δέρμα είναι η βάση της ομορφιάς και η Kate Middleton, έχει περάσει τη βάση κατά πολύ.
H Katherine –όπως πρέπει να την αποκαλούμε πλέον μετά το γάμο- φαίνεται ότι έχει βρει στη Lancôme, τη λύση στο άγχος που προκαλούσε στο δέρμα της ο γάμος –αλλά και όλα όσα συμβαίνουν.



H ενυδατική κρέμα Hydra Zen Neurocalm, ηρεμεί την επιδερμίδα, ειδικά όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρες –όπως δηλαδή την περίοδο πριν το γάμο- και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί όλο το εικοσιτετράωρο. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε να διατηρήσει τις ισορροπίες στο δέρμα της, για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να ξεχωρίσει την ημέρα του γάμου της. Και τα κατάφερε.

Σημαντικό ρόλο στη λάμψη που είχε το πρόσωπο της έπαιξε το Fond de Teint, Lancôme Teint Miracle, που έχει την ιδιότητα να αιχμαλωτίζει το φυσικό φως και να αναδεικνύει μία λάμψη που πηγάζει από το εσωτερικό της επιδερμίδας, κάνοντας το διάφανο. Έτσι, τα φλας των φωτογράφων δούλευαν υπέρ της.

Τέλος, το παζλ της νυφικής εμφάνισης της Katherine, συμπληρώνεται από τη μάσκαρα Hypnôse της Lancôme, η οποία με κάθε πέρασμα της κάνει πιο έντονο το βλέμμα, χάρη στο ειδικό βουρτσάκι της, που ντύνει με χρώμα κάθε βλεφαρίδα σε όλο της το μήκος και προσθέτει όγκο σταδιακά μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το μυστικό που την κάνει κατάλληλη μάσκαρα για πρωινό, βραδινό look ή look γάμου -πριγκιπικού ή μη!


http://www.queen.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...