BEAUTY FAVORITES

Tα καλύτερα προϊόντα για να υποδεχτείς ανανεωμένη την άνοιξη.

ΝΕΟΤΗΤΑ
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το άγχος βλάπτει σοβαρά και την επιδερμίδα μας. Όμως ο ορός Vax'in for youth του Givenchy ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς εκθέτει το δέρμα σε μικρές δόσεις στρες για να διατηρείται φρέσκο και νεανικό.



ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ
Η κρέμα ματιών Renergie Yeux Multi Lift της Lancome είναι η ιδανική επιλογή για φωτεινό βλέμμα, αφού στην ίδια συσκευασία περιλαμβάνει και ένα κρεμώδες κονσίλερ για τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων.
ΕΝΟΧΕΣ
Έντονο και δυναμικό το άρωμα Gucci Guilty απευθύνεται στους άντρες που ξέρουν να γοητεύουν, να προκαλούν και να αποπλανούν κρατώντας πάντα μια πλευρά τους κρυφή.
ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΘΗΣΗ
Η Chloe ανέθεσε σε τρεις γυναίκες αρωματοποιούς τη δημιουργία τριών αρωμάτων με βάση τη λεβάντα, το καπουτσίνο- νεροκάρδαμο και το νερολί. Γεμάτα αγνές ανοιξιάτικες ευωδιές και σε λιτά κομψά μπουκάλια θα τα λατρέψεις.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΘΟΥ
Μία παλέτα με 4 σκιές κλεισμένη σε μια απόλυτα κομψή, καπιτονέ θήκη. Με το συλλεκτικό Dior Cannage No 002 στην τσάντα σου θα θέλεις να διορθώνεις το μακιγιάζ σου πολύ συχνά.
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ
Η limited edition παλέτα του Bodyshop περιλαμβάνει ένα μίνι μολύβι ματιών, ένα πινελάκι και τέσσερις σκιές ματιών. Η σύνθεσή τους περιέχει το ευεργετικό για την επιδερμίδα έλαιο marula, που η εταιρεία προμηθεύεται μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.


«

«

«


«


http://www.madamefigaro.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...