Οι τάσεις της μόδας στα εσώρουχα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011

Το εσώρουχο αποτελεί ένα κομμάτι του ενδύματος και έχει σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη βιομηχανία. Οι τάσεις της μόδας στα
εσώρουχα ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες, επηρεάζοντας από την μόδα της συγκεκριμένης εποχής.


  • Εμφάνιση - εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011

  • Οι τάσεις της μόδας στα εσώρουχα για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 επηρεάζονται από την θηλυκότητα, από τον ρομαντισμό και την αντίθεση. Ρετρό εμφάνιση, ελαφρά υλικά, διάφορες στάμπες, περίπλοκα στοιχεία, παστέλ και έντονα χρώματα.

  • Υφάσματα και μοντέλα - εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011

  • Στα υφάσματα όσον αφορά τα πολυτελή εσώρουχα για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 κυριαρχεί το μετάξι, που προσωποποιεί την θηλυκότητα και η ελαφρότητα με το καλύτερο τρόπο. Το βαμβάκι και η νταντέλα  επίσης έχουν την θέση τους στα μοντέλα των σχεδιαστών λόγω της άνεσης τους.

Για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 οι τάσεις της μόδας στα εσώρουχα συμπεριλαμβάνουν το κορμάκι, σέξι κορμάκι, φαρδιά νυχτικά, μπικίνι, στρίγκ και μποξεράκια.

  • Χρώματα και ποικίλματα - εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011

  • Τα ζεστά χρώματα στα εσώρουχα για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 είναι το κόκκινο κοραλλιών, το ροζ, το χρώμα λεβάντας, τουρκουάζ, πράσινο, τις κίτρινες αποχρώσεις, το γαλαζοπράσινο και πιο σπάνια μαύρο και λευκό.

    Τα μοντέρνα ποικίλματα συμπεριλαμβάνουν  τις γεωμετρικές φιγούρες, μεταλλικά και γραφικά στοιχεία, ζωτικά μοτίβα, λουρίδες και λουλούδια.

εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011
εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011
εσώρουχα άνοιξης καλοκαιριού 2011 photos: www.stellamccartney.com


http://omorfia.org


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...