Πόσα χρωστάει η Carrie Bradshaw;

Αν ο χαρακτήρας του «Sex & The City» ήταν αληθινός θα είχε καταχωρηθεί καιρό τώρα στον αμερικάνικο Τειρεσία.
Την πολύ αστεία μελέτη/ σούμα έκαναν οι φανατικοί θαυμαστές της Carrie από το Frenemy.com και αποφάνθηκαν πως το πλούσιο lifestyle της θα την είχε οδηγήσει στης φυλακής τα σίδερα στον πραγματικό κόσμο.



Η δουλειά της Carrie είναι να γράφει ένα κείμενο κάθε εβδομάδα σε μια μικρή εφημερίδα. Η αμοιβή που θα έπαιρνε σήμερα για τη στήλη της δεν ξεπερνάει τα 200 δολάρια την εβδομάδα αλλά ας πούμε πως σε μια καλύτερη οικονομία, όπως αυτή του 1998, θα μπορούσε να είναι μέχρι και 500 δολάρια την εβδομάδα. Σύνολο: 2.000 δολάρια το μήνα.

Το διαμέρισμα της Carrie είναι μια γκαρσονιέρα, σε μια ακριβή περιοχή της Νέας Υόρκης που σήμερα θα κόστιζε περίπου 2.400 δολάρια το μήνα για να το νοικιάσει κανείς. Το 1998 οι τιμές ήταν λιγάκι πιο χαμηλές αλλά το ενοίκιό της αποκλείεται να ήταν μικρότερο από 1.800 ευρώ.

Τα ταξί, τα γεύματα με τα κορίτσια, τα Cosmo, τα Manolo παπούτσια και τα brand ρούχα της, πάντως, κοστίζουν κατά τι παραπάνω από τα 200 δολάρια που υπολείπονται (και χωρίς να έχει πληρώσει τους λογαριασμούς της).

Σύμφωνα, όμως, με τους υπολογισμούς του Frenemy το κόστος της ζωής της Carrie θα την άφηνε με ένα χρέος της τάξεως των τριών τρισεκατομμυρίων ευρώ (!).

Τουλάχιστον θα έφτανε στην φυλακή ακροπατώντας στα πανάκριβα Jimmy Choo της.


http://www.queen.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...