Guerlain – Εντυπωσιακή σειρά μακιγιάζ «Άνοιξη 2011»

Εκθαμβωτικά χρώματα κραγιόν περιορισμένης έκδοσης, ρουζ από 4 μεταξένια χρώματα σε πορτοκαλιές και ροζ αποχρώσεις, μια αρμονικά διακοσμημένη παλέτα σκιών για ένα άψογο μακιγιάζ, υπέροχα lipgloss για κρυστάλλινη λάμψη και μια βελούδινη πούδρα για αψεγάδιαστο τελείωμα. Αυτή είναι η νέα σειρά μακιγιάζ «Άνοιξη 2011» από τον οίκο Guerlain. Δείτε τα προϊόντα αναλυτικά εδώ.




SUR MES LEVRES




“ Μια πολύ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΤΑΡ, σαν την Kim Novak ή τη Grace Kelly. Το στυλ μιας νεαρής γυναίκας που είναι συνάμα και σικ και μαγευτική, που χρησιμοποιεί τη διακριτική της κομψότητα για να γίνει γοητευτική και σαγηνευτική.”
Ο Olivier Echaudemaison έχει δημιουργήσει μια ελκυστική, μαγευτική και χαρούμενη νύμφη.  Ερωτευμένη με τα νόστιμα χρώματα και το λαμπερό χρώμα, αστράφτει. Τα άψογα της χείλη είναι μια πρόσκληση για να δεις τη ζωή σε ροζ φούξια.


ROUGE G SERIE NOIRE





Δημιουργημένη από τον Lorenz Bäumer, η θήκη κόσμημα του Rouge G Série Noire διακοσμείται με έντονο λακαριστό μαύρο, και σταμπάρεται με τη σφραγίδα του Guerlain. Ένα κραγιόν εξαιρετικά πλούσιο και ελαφρύ για νόστιμα λαμπερά χείλη, διακριτικά τονισμένα με πικάντικα ανοιξιάτικα χρώματα.
Το αποτέλεσμα: διάφανη γυαλάδα & εξαιρετική άνεση .
4 περιορισμένης έκδοσης, εκθαμβωτικά και γοητευτικά χρώματα


BLUSH G SERIE NOIRE





Ρουζ σε  παλέτα, εμπνευσμένο από τη σειρά Rouge G Série Noire για να ενισχύσει την υγειές λάμψη .
Μια αρμονία από 4 μεταξένια χρώματα σε πορτοκαλιές και ροζ αποχρώσεις και σφραγισμένες με ένα κομψό καλλιγραφικό G.
Ένα πλούσιο πινέλο Guerlain  μαύρο και φούξια.  Είναι τοποθετημένο σε μια γυαλιστερή και απαλή λακαριστή μαύρη θήκη και που βρίσκεται σε ένα μαύρο φοδραρισμένο με φούξια σατινένιο πουγκί.


ECRIN 6 COULEURS RUE DE RIVOLI






Μια αρμονικά διακοσμημένη παλέτα για ένα άψογο μακιγιάζ. Μια λεπτή αντίθεση απαλότητας και φωτεινότητας: Το ΧΡΩΜΑ, έντονο φούξια. Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΛΕΤΑ (τα χρώματα 1,2,3, και 4), είναι ένας απαλός συνδυασμός χρωμάτων, χρυσό και κρεμ περλέ για να φωτίσει το βλέμμα. Το LINER είναι σε βαθύ καφέ για να τονίσει τα μάτια. Η ασημένια mashrabiya θήκη-κόσμημα σχεδιάστηκε από την India Mahdavi.


METEORITES COMPACT



Μια συμπαγής πούδρα που χαρίζει φωτεινότητα και ματ αποτέλεσμα, ιδανική για touch-ups οποιαδήποτε ώρα και σε κάθε περίπτωση. Ένα πέπλο από φως, με ένα λεπτό άρωμα βιολέτας. Το νέο μυστικό: ένας αστερισμός από μικροσκοπικές πολύχρωμες πέρλες συνδυασμένες με την άνεση μιας ειδικής  φόρμουλας. 3 παραλλαγές από απαλές αποχρώσεις που περιέχουν 6 φωτεινές πέρλες τοποθετημένες με επιδεξιότητα  για να παρέχουν ιδανική λάμψη κατά προτίμηση. Ιδανική για όλους τους τόνους δέρματος: ροζ, μπεζ ή χρυσαφένιο. Άψογη διόρθωση και βελούδινο πουδρώδες αποτέλεσμα.
Η επιδερμίδα είναι τέλεια ματ, φωτεινή και φυσικά λαμπερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Μια πολυτελής συμπαγής πούδρα. Περιλαμβάνει καθρέφτη και πομπόν.


KISSKISS GLOSS





Αγκαλιάζει τα χείλη με μια “κρυστάλλινη” γυαλάδα και με νόστιμα χρώματα. Τα χείλη είναι λεία, απαλά και τρέφονται τέλεια. Κοσμούνται με κρυστάλλινη λάμψη  και γυαλάδα, που έχει αστραφτερό ή περλέ αποτέλεσμα. Άνεση και κράτημα διαρκείας.


Ombre Éclat




Σκιά που μπορείς να τη μεταφέρεις μαζί σου παντού για να τονίσεις τα μάτια με ένα άψογο τελείωμα. Τα μάτια είναι περλέ, βελούδινα ή αστραφτερά. Τα χρώματα είναι φωτεινά και το κράτημα τέλειο. Αίσθηση άνεσης! 


http://www.offsite.com.cy 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...