Η μακριά πλισέ μου φούστα…

Κάθε καλοκαίρι επιστρέφει… η maxi φούστα είναι πάντα εδώ, γιατί πολύ απλά είναι τόσο στυλάτη και δροσερή που γίνεται αναπόφευκτα κομμάτι της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Φέτος όμως, μάθε τι θα σε κάνει να ξεχωρίζεις… το πλισέ επανέρχεται δυναμικά στις μακριές αέρινες φούστες, για να σου δώσει αυτό το ‘κάτι’ παραπάνω.


Το είδαμε παντού, σε διάσημα catwalks οίκων μόδας, όπως των Chloe, Derek Lam, J.Mendel, αλλά και σε διάφορα fashion blogs αναγνωρισμένων bloggers ανά τον κόσμο, να μας προτρέπουν να υιοθετήσουμε το look τους.

Μάθε πώς να τη φορέσεις με στυλ και άποψη:
  1. Βάλε φαντασία και πάνω από όλα, στήριξε την στιλιστική επιλογή σου, για να δείξεις και στους άλλους ότι δεν σε φοράει, αλλά τη φοράς.
  2. Φόρεσε τη δημιουργώντας διαφορετικό στυλ κάθε φορά. Έτσι, δε θα τη βαρεθείς, αλλά θα εντυπωσιάζεις και τους γύρω σου.
  3. Κάνε ένα απλό office look για το πρωί στην δουλειά σου, φορώντας τη με ένα καλό άσπρο πουκάμισο (μέσα από τη φούστα, φυσικά) και ένα ζευγάρι απλές flat μπαλαρίνες. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν, για να έχεις και τον «καθωσπρέπει» αέρα που σου αρμόζει;
  4. To βράδυ βάλε τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές πλατφόρμες, δέσε ένα απλό t-shirt κόμπο στο τελείωμά του, φόρεσε και τα εντυπωσιακά μακριά boho σκουλαρίκια σου και βγες για μια καλοκαιρινή βόλτα με την παρέα σου.
Ρίξε μια γρήγορη ματιά στις πιο ωραίες οnline προτάσεις που διάλεξα για σένα και …καλή επιτυχία στην επιλογή σου!
Σσσσσς… κρατάς μυστικό; Το trend συνεχίζεται και το Φθινόπωρο 2011, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε ένα all seasons πλισέ ύφασμα. Αλλά αυτά έχουμε καιρό να τα πούμεεεεε………!

Asos pleated skirt (57,00 €) [Περισσότερα]

Asos pleated skirt (57,00 €) [Περισσότερα]

Netaporter pleated skirt (439,00 €) [Περισσότερα]

Netaporter pleated skirt (450,00 €) [Περισσότερα]

Topshop pleated skirt (45,00 €) [Περισσότερα]

Topshop pleated skirt (58,00 €) [Περισσότερα]


 http://ntynomai.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...