TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΤΟΥΡ

Απίστευτο αλλά όμως αληθινότατο - η Άννα Γουίντουρ παραδέχτηκε δημόσια πώς αντιμετώπισε πρόβλημα όταν ήθελε να βάλει τους web-editors της να κάτσουν σε καλή θέση σε μια επίδειξη μόδας της Chanel.


Η Γουίντουρ βραβεύτηκε πρόσφατα εκ μέρους της vogue.com για το βραβείο Best Fashion Site, και λόγω αυτού έδωσε μια συνέντευξη στο CNN απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τα νέα media, τη σημαντικότητα του ίντερνετ και πώς η vogue.com σκοπεύει να ανταγωνιστεί το πετυχημένο style.com του ομίλου Conde Nast.
Η Γουίντουρ είπε πώς παρόλο που το online site της Vogue βγήκε μόλις στον αέρα τον Σεμπτέμβριο, σκοπεύουν να ανεβάσουν τα νούμερά τους κατά πολύ τα επόμενα χρόνια, αφού όπως δήλωσε, η διαφορά τους με τα υπόλοιπα site είναι πώς είναι πολύ συγκεκριμένοι με τα θέματα και τους ανθρώπους που φιλοξενούν στη σελίδα.
Καθώς μιλούσε με το δημοσιογράφο, η Γουίντουρ, παραδέχτηκε δημοσίως πώς ούτε αυτή μπορεί πάντα να έχει θέσεις για τους web-editors της στις επιδείξεις και συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα show της Chanel, λίγο πιο παλιά, όπου οι web-editors είχαν θέσεις στην 20η σειρά. Αλήθεια, μόνο εγώ έπεσα από τα σύννεφα;


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...