Κοσμήματα με την τεχνική του Micro-macramé (Μακραμέ)

Φέτος θα έχετε παρατηρήσει την επιστροφή της δαντέλας, τόσο στην ένδυση, όσο και στα αξεσουάρ.



dant5
Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε μια ολοκληρωμένη δημιουργία, μπορείτε να δώσετε μόνες σας μια μοδάτη πινελιά, τόσο στις εξόδους σας, όσο και στις ιδιαίτερες στιγμές σας, όπως ο γάμος σας.
dant1
Στην αγορά υπάρχουν δαντέλες σε μεγάλη ποικιλία και χρωματισμούς, ακόμη και κεντημένες με πέρλες, χάντρες ή άλλα υλικά, προσαρμοσμένες στο γούστο, αλλά και στα χρήματα που επιθυμείτε να διαθέσετε.
dant2
Με λίγη σατέν κορδέλα, κλωστή και βελόνα, μπορείτε να κάνετε θαύματα! Με μια πολύ απλή αμφίεση, λίγο μακιγιάζ και ένα δαντελένιο κόσμημα πάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα θα κλέψετε τις εντυπώσεις.
dant3
Στις πιο απλές εμφανίσεις, η χρωματιστή δαντέλα είναι προτιμότερη. Έτσι, εκτός από στιλ μπορείτε και να καλύψετε ταλαιπωρημένα σημεία στα υπάρχοντα αντικείμενα σας.
dant4
Αν πάλι, δεν τα καταφέρνετε, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μου. Θα με βρείτε πρόθυμη να σας συμβουλέψω και να σας βοηθήσω, αφού η δημιουργία κοσμημάτων και χειροτεχνημάτων είναι το μεράκι μου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο epitrimi@gmail.com
dantel6


http://www.shell-land.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...