Τα must καλοκαιρινά αξεσουάρ μαλλιών

Το καλοκαιράκι έφτασε και τα μαλλάκια σου έχουν την τιμητική τους. Κορδέλες, μπαντένες, στέκες, κοκαλάκια όλων των ειδών είναι τα αξεσουάρ που δίνουν στα μαλλάκια μας άλλον αέρα! Διάβασε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα must αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού και εντυπωσίασε!


Η χαρά της μπαντάνας: από διάφορα υφάσματα και σε πολλά και διαφορετικά στιλ, η μπαντάνα είναι ένα χοντρό κομμάτι ύφασμα που παίρνει τη θέση της κορδέλας αυτή τη σεζόν. Στις μπαντάνες the sky is the limit στις επιλογές αφού μπορείς άφοβα να λανσάρεις εμπριμέ ύφασμα με ότι συνολάκι και να φοράς εκτός και αν για να κρατήσει το λουκ κάπως πιο συντηρητικό συνδύασε τη μπαντάνα με κάποιο βασικό χρώμα του ντυσίματος σου! Οι μπαντάνες που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του '70 επανέρχονται δυναμικά στο στιλιστικό προσκήνιο αυτή τη σεζόν και αναδεικνύουν την boho, πιο χαλαρή σου πλευρά. Το είδαμε στους οίκους Emilio Pucci και Moschino και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η μπαντάνα μπορεί να φορεθεί από ψηλά στο μέτωπο μέχρι τη στη μέση του κεφαλιού και να κόψει την ανάσα αφού τραβάει όλα τα βλέμματα στο κεφάλι σου!
Εμπριμέ μπαντάνα επιλέγει η Μπάρτον για να είναι στην καρδιά της μόδας...των μαλλιών!
Εμπριμέ μπαντάνα επιλέγει η Μπάρτον για να είναι στην καρδιά της μόδας...των μαλλιών!
Πώς θα την φορέσεις: όποιο στιλ και αν έχουν τα μαλλάκια σου – σγουρά, ίσια ή σπαστα- μπορείς να τη φορέσεις. Αν έχεις βέβαια αφέλειες ή φράντζα απόφυγε τη χοντρή μπαντάνα που δεν ταιριάζει και τόσο και προτίμησε την πιο λεπτή της εκδοχή.
Η κορδέλα-κοτσιδάκι: είναι από τα απόλυτα τρεντ και με την πρώτη την περνάς για τούφας από τα μαλλιά σου που έχει πλέξει κοτσιδάκι, αλλά δεν είναι. Η κορδέλα-κοτσιδάκι είναι από τα πιο βολικά και σέξι τρεντι στα μαλλιά γιατί χαρίζει τσαχπινιά και σπιρτάδα σε ένα βαρετό hair λουκ.
Τι να προσέξεις: φρόντισε η κορδέλα να ταιριάζει τέλεια με το χρώμα των μαλλιών σου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σούπερ!
Vintage αξεσουάρ σε μεταμορφώνουν σε style icon!
Vintage αξεσουάρ σε μεταμορφώνουν σε style icon!
Vintage my day: θέλεις να δώσεις μια χάρη στο λουκ σου και να φορέσεις μια στολισμένη κορδέλα που θα κάνει πάταγο Αν θέλεις η κορδέλα σου να έχει λουλούδια, σχεδιάκια, φτερά, κρίκους, στολίδια κάθε λογής μέχρι και πέτρες τότε πες ναι στο vintage λουκ.
Η λεπτή στολισμένη κορδέλα: κατά μήκος του μετώπου σαν στέμμα είναι και αυτή ένα ακόμη τρεντ που θα λατρέψεις. Ιδανική για τις βραδινές σου εξόδους, η κορδέλα-κόσμημα σε κάνει να λάμπεις ολόκληρη ενώ μας κέρδισε με Grecian αέρινο σύνολο που σε μεταμορφώνει στο άψε-σβήσε στην απόλυτη ελληνίδα θεά!
Τουρπάνια τριγύρω πολλά: το τουρμπάνι το καλοκαίρι γίνεται το must αξεσουάρ σου και σε συντροφεύει από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο ποτό και αναβαθμίζει το στιλ σου!
Λάνσαρε το λουκ όπως το είδαμε στους οίκους Salvatore Ferragamo και D&G σε απαλά αέρινα, καλοκαιρινά υφάσματα και μεταμορφώσου σε style icon!


http://www.markware.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...