Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του SEX

Εντάξει, την κατάφερες να πάει μαζί σου, μην είσαι τόσο σίγουρος όμως ότι είναι «απόλυτα» μαζί σου. Μπορεί να σκέφτεται γιατί δεν πήγε...
καλύτερα για ψώνια με τις φίλες της, ή ακόμα γιατί προτίμησε εσένα και όχι τον Μιχάλη που την παρακαλάει τόσο καιρό. Μαθέ τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό της την ώρα που εσύ «κοκορεύεσαι» ότι την κάνεις δικιά σου.


Περίπτωση 1: «Μήπως πρέπει να γίνω πιο τσούλα για να τον κερδίσω; Ή πιο σεμνούλα μήπως τον τρομάξω;»
Πολλές γυναίκες σκέφτονται μήπως δεν το απολαμβάνεις αρκετά, για αυτό αφέσου ελεύθερος. Δείξε της ότι σαρέσει, μιλά της, πες της ποσό σε φτιάχνει. Να ξέρεις η γυναίκες, πρώτα προσέχουν τους ήχους που κάνεις, και μετά τους μορφασμούς που παίρνεις . Το μέγεθος σου δεν παίζει ρολό σε εκείνη την φάση. Είναι στο κρεβάτι μαζί σου- αναστέναζε- άρα μάλλον είναι ικανοποιημένη από τα προσόντα σου.
Περίπτωση 2:« Και το είπα ρε γαμώτο, να ξανά ξυριστώ πριν φύγω από το σπίτι!»
Οι γυναίκες έχουν εμμονή με τις τρίχες. Ξυρίζονται τώρα, και σε μια ώρα ψηλαφίζουν τα πόδια τους. Αν τους «κάτσει» να κάνουν και σεξ, έχουν την αίσθηση πως θα νομίζεις ότι χαϊδεύεις γκαζόν και όχι αυτές. Ακόμα κι αν τσιμπάει λίγο, μην της το πεις σε καμία περίπτωση, μπορεί να βάλει τα κλάματα. Πίστεψε με, έχει δοκιμάσει τα πάντα, μην την πληγώνεις έτσι. Έξαλλου ,σκέψου εμάς. Είμαστε τουλάχιστον «τερατολαγνούσες» που πηγαίνουμε μαζί σας, που είστε τουλάχιστον αρκούδες σε σύγκριση με μας.
Περίπτωση 3: «Όταν το κάνουμε στο πάτωμα, σκέφτομαι ότι έχω γεμίσει μικρόβια!»
Οπουδήποτε άλλου, εκτός από το κρεβάτι της, είναι γι αυτήν εστία μόλυνσης! Οπότε και το τραπέζι να προτιμήσεις, πάλι τις ίδιες σκέψεις θα κάνει. Δεν το γλιτώνεις.
Περίπτωση 4: « «Αυτό» το έκανε καλύτερα ο Κώστας, αλλά «εκείνο» το κάνεις πιο ωραία εσύ»
Δεν αποφεύγεις την σύγκριση. Έστω και για μερικά δευτερόλεπτα θα περάσουν από το μυαλό της εικόνες που δεν θα πρωταγωνιστείς εσύ . Μην σε αγχώνει αυτό. Πολλοί άνδρες από το άγχος αυτής της σκέψεις προκειμένου να χαραχτούν στην μνήμη της κοπέλας, γίνονται άγριοι, οι ατσούμπαλοι. Αυτό είναι πολύ χειρότερο. Να είσαι ο εαυτό σου.
Περίπτωση 5 : «Γαμώτο! Ξέχασα να απλώσω το πλυντήριο!»
Νομίζεις, δεν σκεφτόμαστε άσχετα πράγματα εκείνη την ώρα; Μα φυσικά και σκεφτόμαστε! Είμαστε γυναίκες, έχουμε σίγουρα 7 κολλητές, έχουμε να μαγειρέψουμε, να σιδερώσουμε, να πάμε σούπερ μάρκετ, να σκεφτούμε τι θα ψωνίσουμε στις εκπτώσεις, να δούμε «φιλαράκια», νομίζεις ότι εκείνα τα λεπτά που «χαλαρώνουμε» μαζί σου δεν θα βάλουμε τις δουλείες μας σε τάξη; Λυπάμαι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.



http://peri-sk-opio.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...