Η Kylie Minogue σε μιούζικαλ!

Ακολουθώντας τα χνάρια των ABBA, Queen, The Spice Girls και πιο πρόσφατα της Gloria Estefan, η Kylie Minogue σχεδιάζει να ανεβάσει ένα μιούζικαλ βασισμένο στην μουσική και την καριέρα της, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο William Baker, επί χρόνια συνεργάτης της διάσημης τραγουδίστριας.



Σύμφωνα με τον Baker, το μιούζικαλ της Kylie θα περιλαμβάνει όλες τις μουσικές επιτυχίες της και θα είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο. "Δουλεύουμε και οι δύο για το μιούζικαλ της Kylie το οποίο πρόκειται να είναι έτοιμο του χρόνου. Χρησιμοποιούμε όλα τα τραγούδια της. Ανυπομονούμε", σημείωσε ο Baker.

Τα νέα επιβεβαίωσε και η ίδια η σταρ: "Σίγουρα θα συμβεί. Έχουμε φέρει έναν σεναριογράφο και δουλεύουμε πάνω σε κάποιες συνόψεις. Είμαι άνετη με αυτό γιατί δεν είναι η ιστορία της ζωής μου, αλλά την ερμηνεία της μουσικής μου", ανέφερε η sexy σταρ, παραδεχόμενη παράλληλα ότι οι κριτικοί θεάτρου την τρομοκρατούν. "Ελπίζουμε να κερδίσουμε το θεατρικό κοινό. Οι κριτικοί θεάτρου είναι τελείως διαφορετικοί από τους μουσικοκριτικούς. Αν δεν τους αρέσει φαντάζομαι ότι θα ρίξει γρήγορα αυλαία!".

Η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το μιούζ0ικαλ θα ανέβει σε κάποια σκηνή του Λονδίνου και πιθανότατα στο West End.


http://www.nooz.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...