Υγιή και Δυνατά Νύχια

Όλων τα νύχια τα έχει φάει κυριολεκτικά το άγχος σε κάποια αμήχανη στιγμή της ζωής μας! Ειδικά αυτά των γυναικών φωνάζουν απελπισμένα από όλο αυτό το λιμάρισμα, τα χρώματα, τις κόλλες, τα ακρυλικά και τα tips για βοήθεια! Φαίνεται πως η Jessica τα άκουσε και φρόντισε για αυτά!

Nibble no more και ροκάνισμα τέλος! Μία γρήγορη αποτελεσματική θεραπεία που καταφέρνει να κόψει τη δια βίου συνήθεια, το φάγωμα των νυχιών χάρη στο εκχύλισμα κάκτου που δίνει στα νύχια μια ανεπιθύμητη πικρή γεύση, προωθώντας παράλληλα την υγιή αύξηση των νυχιών.

Rejuvenation και τα ξερά, αφυδατωμένα με λευκές κυλίδες νύχια δείχνουν πλέον υγιή. Περιέχει ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών KSW, jojoba, βιταμίνη Ε και τις ιδιότητες των υδάτων με αποτέλεσμα να δίνει στα νύχια την απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται.

Recovery και αποκαθιστά στα εύθραυστα, σκληρά, άκαμπτα, ξεθωριασμένα νύχια, την ευλυγισία χάρη στην περιεκτικότητά του σε ενυδατικές πρωτεϊνες, ασβέστιο και τις ιδιότητες των υδάτων.

Restoration. Βάση που σίγουρα θα επανορθώσει πολλών γυναικών τα κατεστραμένα μετά απο ακρυλικό νύχια, τα οποία είναι λεπτά, αδύναμα, χωρίς λάμψη.

Critical care για τα μαλακά, αδύναμα, άψυχα νύχια που απλά δεν αναπτύσσονται. Περιέχει κερατίνη, σόγια και πρωτεϊνες σιταριού με ασβέστιο που σκληραίνει τα αποδυναμωμένα νύχια.

Life Jacket και δίνει αμέση στήριξη στα νύχια που είναι λεπτά εύθραυστα και επιρρεπή σε διάσπαση.

Flawless για τα νύχια με κορυφογραμμές και αντιαισθητική, τραχειά επιφάνεια. Κρύβει τις ατέλειες, προστατεύει και ενισχύει τα νύχια.

Fusion. Ήρθε για να λύσει πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε τύπο νυχιών. Το ξεφλούδισμα. Σταματάει την αποφλοίωση των νυχιών και συμβάλλει στην ενίσχυση τους. Δεν λιμάρουμε ποτέ την ξεφλουδισμένη περιοχή.

Reward και ανταμείψτε τα υγιή νύχια. Είναι ρόζ, δυνατά, ευέλικτα και με ομαλή επιφάνεια. Περιέχει βιταμίνη Α,C,D και Ε και φυσικά βότανα με αποτέλεσμα να τα διατηρεί υγιή.

Η Jessica φρόντισε επίσης για την ενυδάτωση των παρανυχίδων και τις επιδερμίδας και για κάθε ξηρή περιοχή, με το λάδι ενυδάτωσης Phenomen oil το οποίο περιέχει φυσικό έλαιο jojoba, αμυγδαλέλαιο και έλαια ρυζιού και με μία ακόμα θεραπευτική φόρμουλα Νourish για μία all-time classic θεραπεία επιδερμίδας που παρέχει την άμεση ενυδάτωση και την συνεχή υγρασία της επιδερμίδας των παρανυχίδων και των νυχιών όπως επίσης την τροφή της μήτρας του.

http://www.fave.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...