8 βήματα για τέλεια πόδια!

Tips & tricks για να περπατάς με άλλον αέρα αυτή τη σεζόν!
1. Απομάκρυνε την τριχοφυΐα
Η εξάλειψη της τριχοφυΐας είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να αποκτήσεις όμορφα, λεία πόδια. Απαλλάξου από τις αντιαισθητικές τριχούλες, χρησιμοποιώντας μία μέθοδο που θα σου προσφέρει αποτελέσματα διαρκείας. Αν το ζεστό κερί σου φαίνεται περίπλοκη διαδικασία, επίλεξε μία συσκευή αποτρίχωσης που θα αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα τις τρίχες από τη ρίζα.   
                            
Δοκίμασε: Braun Silk-epil 7, Dual Epilator, συσκευή αποτρίχωσης για τα πόδια και το σώμα.

2. Χάρισε στα πόδια σου χρυσαφένιο μαύρισμα
Τα μαυρισμένα πόδια δείχνουν όχι μόνο πιο όμορφα αλλά και πιο λεπτά. Αν η επιδερμίδα σου είναι λευκή, αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα self tan, το οποίο θα τους χαρίσει ζεστό, φυσικό μαύρισμα, σαν να έχεις κάνει ηλιοθεραπεία.                                              Δοκίμασε το: Rodial Brazilian Tan Daily, κρέμα που χαρίζει σταδιακό μαύρισμα.

3. Γυμνάσου
Η γιόγκα και η πιλάτες- δύο από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους στο Hollywood- δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα (και) στα πόδια. Μια εύκολη άσκηση που μπορείς να κάνεις και στο σπίτι: Άρχισε κάνοντας 8 βαθιά, αργά καθίσματα και συνέχισε με 8 γρήγορα, επαναλαμβάνοντας από τρεις φορές. Κάνε την άσκηση τρεις φορές τη βδομάδα για 21 ημέρες και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

4. Κάψε το λίπος και το τοπικό πάχος
Είναι κάτι που θα καταφέρεις με σωστή διατροφή καθώς και με την πολύτιμη, εκ των έσω βοήθεια που προσφέρουν τα συμπληρώματα διατροφής, αφού βοηθούν στον έλεγχο του βάρους, στη διάσπαση του λίπους και στην απομάκρυνσή του.   Δοκίμασε: Solgar, Lipotropic Factors, συμπληρώματα διατροφής.

5. Προτίμησε τις neutral αποχρώσεις
Επίλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα σε πιο απλή γραμμή και σε nude αποχρώσεις, ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σου και κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν τα ψηλότερα, όπως αυτό το πέδιλο Steve Madden.

6. Αντιμετώπισε τη χαλάρωση
Το χαλαρό δέρμα στην περιοχή των ποδιών μπορεί να αντιμετωπιστεί –συμπληρωματικά με τη γυμναστική- με ένα εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης σώματος. Επίλεξε μία κρέμα σύσφιξης ή ένα προϊόν τόνωσης και εφάρμοσέ το ευλαβικά κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.                                                                                                                                                                                                             Δοκίμασε: Dr.Hauschka, Rosemary, Leg & Arm Toner, λοσιόν που ενδυναμώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα.

7. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου
Η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας, είναι το Α και το Ω για την απαλότητα και την όμορφη εμφάνισή της και τα πόδια δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ενυδάτωσέ τα καθημερινά μετά το ντους επιλέγοντας κρέμες που περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά όπως το shea butter, τα αβοκάντο κλπ.                                                                                                        
Δοκίμασε: Bioten Γαλάκτωμα Εντατικής Ενυδάτωσης με Γιαούρτι και Bamboo.

8. Σβήσε τις ευρυαγγείες
Αποτελούν ένα συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα που πλέον εύκολα αντιμετωπίζεται είτε με θεραπεία στο ιατρείο του ειδικού είτε με ένα εξειδικευμένο καλυπτικό προϊόν, για άμεσα αποτελέσματα. Πρόσεξε μόνο η σύνθεσή του να είναι αδιάβροχη ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο με το πέρασμα της ώρας. 
Δοκίμασε: Coverderm Perfect Legs, Waterproof Make-up for Legs and Body .


http://www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...