Ο Όμιλος Folli Follie με μια νέα Juicy Couture Boutique

... υποδέχεται τις φανατικές της μόδας στη Σόφια της Βουλγαρίας!
Η Juicy Couture δίνει το επιβλητικό στίγμα της Juicy στη Σόφια με μια νέα εμβληματική Juicy Couture Boutique που έχει ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τις fans της Juicy στη Βουλγαρία.

Η Juicy Couture διανέμεται στην αγορά της Βουλγαρίας από τον Όμιλο Folli Follie που επέλεξε το πιο κεντρικό σημείο της πόλης για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό διώροφο κατάστημα 270τ.μ. και να παρουσιάσει τον κόσμο της Juicy, έναν κόσμο που συνδυάζει με τον πιο παχνιδιάρικο τρόπο τη μόδα, την πολυτέλεια, το αβίαστο στυλ, τις διαφορετικές υφές, την πολύχρωμη διάθεση και την φρεσκάδα. 

Η νέα Juicy Couture Boutique στη Σόφια άνοιξε τις πόρτες της τον Απρίλιο του 2011 στην οδό Saborna, το πιο φημισμένο δρόμο της πόλης που αποτελεί επιτομή της μόδας και της πολυτέλειας.

Ο κύριος Μανώλης Ζαχαρίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Folli Follie, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το άνοιγμα της νέας Juicy Couture Boutique στη Σόφια που αποτελεί το πρώτο κατάστημα του Ομίλου Folli Follie για τη Juicy Couture στην αγορά των Βαλκανίων.
Δραστηριοποιούμαστε στη συγκεκριμένη περιοχή από το 1998, διανέμοντας brands όπως Nike, Converse, UGG, Helly Hansen και τώρα και Juicy Couture, διατηρώντας πλέον 19 καταστήματα.
Πιστεύοντας στις προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς, πραγματοποιούμε μια σημαντική επένδυση, όπως είναι το άνοιγμα της Juicy Couture Boutique, ενώ γενικότερα η αγορά των Βαλκανίων εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου μας».


http://fe-mail.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...