Ώρα για Swap not Shop!

Η φανταστική ομάδα του Swap Not Shop "ξαναχτυπά" και σε περιμένει για Α-νταλ-λα-γή ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ και φυσικά πάρτι!

Μάζεψε, λοιπόν, ό,τι ρούχο δε χρειάζεσαι και θέλεις να ανταλλάξεις κι έλα στο επόμενο Swap not Shop! την Κυριακή 8 Μαϊου 2011, από τις 14.00-21.00 στον πιο όμορφο, ανοιξιάτικο κήπο της πόλης, στο 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι.

Θα υπάρχει πάλι ο πάγκος DIY workshop μεταποίησης ρούχων. Αυτή τη φορά η χρυσοχέρα φίλη μας και σχεδιάστρια CorΒo, θα δώσει ιδέες και θα βοηθήσει να κόψεις/ράψεις/στολίσεις/κολλήσεις/ξεκολλήσεις τα «καινούρια» σου ρούχα.
Feel good μουσικές και μικρά κεράσματα. Happy hour με παγωμένους χυμούληδες και φρουτένια, πολύχρωμα κοκτέιλ από το μπαρ. Φίλοι, σκύλοι και χαμόγελα.
«Κοινωνικό κίνημα» χωρίς χεράκι βοηθείας, δεν γίνεται. Κι ό,τι ρούχο μείνει, να το πάμε μαζί σε όποιον το χρειάζεται... Ξέρεις οργάνωση, οικογένεια, γειτονιά, που έχει ανάγκη; Σφύρα και πάμε!
Όπως ήδη ξέρεις δεν υπάρχει κανένας χρηματικός σκοπός πίσω από τα Swap not Shop! Η ομάδα δεν έχει οικονομικό όφελος αλλά επιβαρύνεται με τα έξοδα (μεταφορές, κρεμάστρες, υλικά μεταποίησης, site, κ.ά). Επειδή θεωρούμε ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό –το μικρό, αντικαταναλωτικό κίνημα- και για να συνεχίσει να υπάρχει, θα έχουμε ένα κουτάκι-‘ό,τι έχετε ευχαρίστηση’ με εθελοντική ενίσχυση, αποκλειστικά για τα έξοδα της διοργάνωσης. 

Τη σακουλίτσα σας με πλυμμένα και καθαρά ρούχα στον ώμο και άντε, ελάτε ν' ανταλλάξουμε!
Swap not Shop! Ξανά λοιπόν! Κυριακή 8/5, στον κήπο του 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου, Μοναστηράκι. Πληροφορίες: swishing.gr, facebook group: Swap not Shop! contact@swishing.gr Tηλ: 6942 444 734.


http://www.stylewatch.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...