Ημέρα της Μητέρας: Δώρα για τη γυναίκα της ζωής μας

"Μάνα είναι μόνο μία", λέει ο σοφός λαός μας και αναγνωρίζει, έστω και με μια παροιμία, την αξία της μητρότητας και της ιώβειας υπομονής της κάθε γυναίκας, που από όλους τους ρόλους της ζωής της θεωρεί αυτόν της μητέρας τον σπουδαιότερο. Μπορεί η αγάπη για την μητέρα μας να είναι αυτονότη, αλλά αυτή την Κυριακή, η Γιορτή της Μητέρας αποτελεί μια ευκαιριά να θυμηθούμε τα... αυτονόητα και να δείξουμε έμπρακτα στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο πώς εκτιμούμε όσα μας έχει προσφέρει.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για την μητέρα μας είναι να της χαρίσουμε το χαμόγελο εκείνο της ευχάριστης έκπληξης, όταν ανακαλύψει πως μέσα στην Άνοιξη έφτασε ο δικός της "Άη Βασίλης". Πάρτε ιδέες για δωράκια από τις προτάσεις που ακολουθούν και φροντίστε να περάσετε έστω λίγη από την Κυριακή σας με την... λατρεμένη σας μαμά.

Για την ρομαντική μαμά: Τα λουλούδια είναι πάντα μία από τις πλέον «σίγουρες» όσο και τρυφερές λύσεις για τις μαμάδες κάθε ηλικίας. Είτε περιοριστείτε σε μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη, είτε θέλετε να συνοδεύσετε το δώρο σας με αυτήν, στο ανθοπωλείο της γειτονιάς σας θα βρείτε ιδέες για κάθε γούστο και budget. Extra tip: προτιμήστε τα γλαστράκια με τα λουλούδια που δεν έχουν περιορισμένο χρόνο ζωής, όπως οι ανθοδέσμες.

Κι αν ψάχνετε ιδιαίτερες προτάσεις, ή αν η μαμά σας μένει μακριά, το Flowernet.gr υπόσχεται να σας εμπνεύσει με τις ιδιαίτερες λουλουδο-συνθέσεις του, αλλά και να παραδώσει τα λουλούδια σας στην πόρτα της μαμάς σας. Ξεχωρίσαμε αυτό το χαριτωμένο καλαθάκι με τις πολύχρωμες φρέζιες, το οποίο δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 29 ευρώ.

Για την κοκέτα μαμά: Ποια μαμά δε θα εκτιμούσε μια βασιλική περιποίηση... στα άκρα, η οποία θα την χαλάρωνε και θα την έκανε να ασιθανθεί όμορφη; Χαρίστε στη μαμά σας το δώρο μιας δίωρης περιποίησης Luxury Spa Manicure & Pedicure. Βρήκαμε το συγκεκριμένο πακέτο δώρου στο Days4U.gr, στην τιμή των 65 ευρώ, με επιλογή ανάμεσα σε δύο χώρους spa, στο Χαλάνδρι και τον Νέο Κόσμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ολόκληρες ώρες ανανέωσης, με βαθιά ενυδάτωση και ιδιαίτερη αισθητική φροντίδα στα άκρα, προσφέροντάς παράλληλα αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης.

Για την μαμά-βιβλιοφάγο: Ο Νίκος Θέμελης στο τελευταίο του βιβλίο, η Συμφωνία των Ονείρων, σκιαγραφεί τέσσερις εκδοχές ονείρων σε αντίστοιχες ιστορίες στη ζωή μιας οικογένειας, αποτυπώνοντας τις διαφορετικές διαδρομές ζωής στη Μεταπολεμική Ελλάδα. Η αναζήτηση της λύτρωσης, της δικαίωσης και της δικαιοσύνης μέχρι τα άκρα των αντοχών της κοινωνίας είναι οι βασικοί θεματικοί άξονες ενός μυθιστορήματος που η μαμά σας θα λατρέψει. Αγοράστε το στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας, ή online από την Πρωτοπορία στην τιμή των 17 ευρώ. 

Για τη μαμά με... ακριβά γούστα: Η Folli Follie προτείνει, ειδικά για την ημέρα της μητέρα, ένα εντυπωσιακό, επιχρυσωμένο κολιέ με κρυστάλλινο κλειδί –το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ– στην τιμή-έκπληξη των 90 ευρώ. Θα το βρείτε στα καταστήματα της Folli Follie σε όλη την Ελλάδα.

Για την μαμά που αγαπά τα αρώματα: Η σειρά Aromatherapy της Apivita αποτελεί την καλύτερη λύση για τις γυναίκες που προτιμούν αρώματα απευθείας από την φύση, ενώ βολεύει γιατί οι συσκευασίες των αρωμάτων είναι τόσο μικρές που μπορούμε να τα έχουμε πάντα στην τσάντα μας. Ξεχωρίσαμε το Levander, που περιέχει έλαια από λεβάντα, περγαμόντο και μοσχοκάρυδο, αποτελώντας έτσι ένα διαχρονικό, πολύτιμο άρωμα που ξυπνά αναμνήσεις και γαληνεύει την ψυχή. Η τιμή του, μάλιστα, δεν ξεπερνά τα 12 ευρώ.

Στην σειρά Aromatherapy θα βρείτε, επίσης, αφρόλουτρα, body scrubs, αρωματικά άλατα, ενυδατικές κρέμες σώματος, καθώς και αντικυτταριτιδικά προϊόντα, με πολλά άλλα αρώματα όπως γιασεμί, τριαντάφυλλο, κίτρο κ.α. Θα τα βρείτε όλα σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, στο κατάστημα Notos Galleries και στο κεντρικό κατάστημα Apivita Shop & Polis Spa, Σόλωνος 26, Αθήνα, τηλ. 210 3640560.

Για κάθε μαμά: Θέλετε να της αγοράσετε κάτι μοναδικό, που θα το έχει μόνο εκείνη, και θα της αρέσει σίγουρα, αλλά χωρίς να ξοδέψετε και μια περιουσία; Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι η εγγυημένη συνταγή επιτυχίας. Όσο για το πού θα τα βρείτε; Περάστε μια βόλτα από το showroom Whitebox (Πραξιτέλους 26, τηλ.: 210 3232343) από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 και το Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 15.00. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με επτά από τις αγαπημένες μας δημιουργούς για να παραγγείλετε τα κοσμήματά τους. 

Για τη μαμά με χιούμορ: Βρείτε την πιο αστεία φωτογραφία σας, σκανάρετέ την και ανεβάστε την στο Print Photos Online, ή πηγαίνετέ την σε ένα κατάστημα που τυπώνει στάμπες και ζητήστε να σας την κάνουν μπλουζάκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις γράψετε μια αφιέρωση πάνω σε ένα μπλουζάκι, ή –αν νομίζετε ότι το t-shirt δεν θα την ενθουσιάσεινα επιλέξετε ανάμεσα σε κούπα, καμβά, πόστερ, mousepad ή puzzle. Οι τιμές ξεκινούν από 9 ευρώ. 


http://www.in2life.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...