Η νέα στιλιστική μανία των διασήμων

Τον τελευταίο χρόνο, έχει εμφανιστεί μια εταιρία, η οποία έχει ξετρελάνει τους, απανταχού, stars του πλανήτη Hollywood. Τι το συνταρακτικό μπορεί να παράγει η εταιρία αυτή, ώστε να «προσκυνούν» άπαντες σχεδόν, οι σταρ, της ξένης showbiz; Τίποτα από αυτά που μπορεί να έχετε ήδη φανταστεί.
Απλούστατα… T-shirts, επί το πλείστον και ελαφριάς ύφανσης φούτερ. Απίστευτο; Κι όμως πραγματικό.
Τα συγκεκριμένα, λοιπόν, t-shirts με διάφορες στάμπες πάνω αποθεώνονται από ονόματα όπως Beyonce, Jennifer Lopez, Lindsay Lohan, Hillary Swift, Megan Fox, Halle Berry, Cheryl Cole, Fergie, Audrina Patridge, Whitney Port, Kristin Cavallari και τέλος, από μια από τις πιο αυστηρές και επιλεκτικές σε ότι αφορά στις στιλιστικές της επιλογές, τη Victoria Beckham. Υπέκυψε μέχρι και αυτή!
Αυτό, όμως, που αποτελεί είδηση είναι πως φέτος θα φορεθούν τα φαρδιά, έξωμα, ακόμα και τα τρύπια, αλλά πάντα με στάμπα t-shirts περισσότερο από ποτέ. Από τις πρωινές πιο casual, κατά τα άλλα εμφανίσεις σας, μέχρι τις βραδινές σας βόλτες. Και αυτό, όπως και να το δούμε, είναι τέλειο, αφού πάνω από όλα αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική λύση.
Εντάξτε τα βαμβακερά κοντομάνικα αγαπημένα μπλουζάκια σας στην καθημερινότητα σας και νιώστε την άνεση που μπορεί να σας προσφέρει ένα τόσο απλό κομμάτι. Συνδυάστε τα με jeans, είτε αυτά είναι σε στενή, ίσια γραμμή, είτε τύπου boyfriends. Εάν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο θηλυκό, προσθέστε τις αγαπημένες σας γόβες από κάτω και αν θέλετε να παραμείνετε στην απλότητα του στιλ αυτού, δεν έχετε παρά να δέσετε τα κορδόνια από τα αγαπημένα σας All Star. Ταιριάξτε τα επίσης, τώρα που σιγά- σιγά μπαίνει το καλοκαίρι ακόμα και με ψηλόμεσες, μίνι, κλος, εμπριμέ φούστες! Φυσικά υπάρχει πάντα η προοπτική του συνδυασμού τους με κολάν και μπαλαρίνες, με τζιν, αλλά και με φόρμες για τις πιο αθλητικές από εσάς!


 http://www.greek-radar.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...