Σέξι και δυναμική, η Isabeli Fontana!

H Isabeli Fontana φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου της ισπανικής Vogue. To εξώφυλλο είναι ασπρόμαυρο, με styling της Katie Mossman και η «σέξυ και δυναμική» -όπως γράφεται στους τίτλους- Fontana, φοράει ένα εξώπλατο φόρεμα και ένα καπέλο...


H εκρηκτική Fontana γεννήθηκε στη Βραζιλία και το 1996 έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ξεκινώντας από το Elite Model Look. Μόλις σε ηλικία 13 ετών ταξίδεψε από τη νότια Βραζιλία στο Μιλάνο. Τρία χρόνια αργότερα και στην ηλικία των 16 εμφανίστηκε σε διαφημιστικούς καταλόγους της Victoria’s Secret. To γεγονός ότι η νεαρή Βραζιλιάνα καλλονή δεν είχε ενηλικιωθεί προκάλεσε αντιδράσεις. Αμέσως μετά υπέγραψε χρυσά συμβόλαια με τους οίκους Versace, Ralph Lauren και Valentino.

Η καριέρα της όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί ανοδική πορεία αφού έχει λάβει μέρος σε επιδείξεις σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει εξώφυλλο στα περισσότερα περιοδικά μόδας.

Στην προσωπική της ζωή η 28χρονη σήμερα Fontana έχει κάνει δύο γάμους και έχει πάρει και δύο διαζύγια. Επίσης έχει αποκτήσει δύο γιους, έναν από κάθε γάμο!




















http://www.protothema.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...