Η Gwyneth Paltrow topless στο Vanity Fair

Η Gwyneth Paltrow δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο sexy φωτογραφήσεις. Η sexy ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vanity Fair φορώντας μόνο ένα δικτυωτό καλσόν και κοσμήματα γνωστού οίκου και το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό! Μπορεί να πλησιάζει τα δεύτερα -άντα, όμως αυτό δεν της φαίνεται καθόλου...


Η 38χρονη ηθοποιός έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, όμως το καλογυμνασμένο σώμα της προκαλεί τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού και τη ζήλεια χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο. Υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της σωματικής άσκησης, η ηθοποιός που πρόσφατα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο τραγούδι, είναι ζωντανό παράδειγμα για να αποδείξει ότι ο συνδυασμός αυτός κάνει θαύματα.

Λέγεται ότι τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας σηκώνεται στις 4.30 για να ξεκινήσει τη μέρα της με γυμναστική, γιόγκα: "Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος. Είναι όμως θέμα αποφασιστικότητας. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Όταν γυμνάζομαι έξι φορές τη βδομάδα και τρώω υγιεινό φαγητό, αισθάνομαι πολύ καλύτερα", είπε η σταρ, η οποία καλύπτει το γυμνό της στήθος μόνο με τα χέρια της.


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...