Sarah Jessica Parker: Sex & the city στην Κέρκυρα

Στην Αντίπαρο την περίμεναν, στην Κέρκυρα βρέθηκε. Ο λόγος για τη Sarah-Jessica Parker που οι φήμες έλεγαν πως φέτος το καλοκαίρι θα έκανε τα μπάνια της στο σπίτι του Tom Hanks, αλλά η Carrie Bradshaw του «Sex & the city» βρέθηκε να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ στο Νησί των Φαιάκων.


Η γοητευτική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick και τα τρία παιδιά τους ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους από την Κέρκυρα απολαμβάνοντας τα κατακάθαρα νερά αλλά την εξωτική ομορφιά του Ιονίου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η 46χρονη ηθοποιός και η οικογένειά της επέλεξαν απομακρυσμένες και ήσυχες παραλίες, έτσι ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι διαμένει σε σκάφος και πραγματοποιεί τις βόλτες του στα γύρω νησιά σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τη διαμονή του στο νησί του Ιονίου. Δεν είναι λίγοι οι Κερκυραίοι που δηλώνουν πως είδαν τη Sarah-Jessica Parker και μίλησαν μαζί της, ενώ ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ αποκάλυψε πως επισκέφτηκε το κατάστημά του αμακιγιάριστη και με αθλητικό στιλ για να αγοράσει ελληνικά κρασιά αλλά και φρούτα για τα παιδιά.
Η διάσημη ηθοποιός έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να αγοράσει εξοχική κατοικία σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, ενώ σε συνεντεύξεις της μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική κουζίνα.


http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...