Και τώρα ψηφίζουμε! Χείλη ματ ή γυαλιστερά;

Τα ματ είναι τάση! Μην πάει το μυαλό σου σε πορείες! Για τις υφές μιλάω! Τα γυαλιστερά, επίσης... Και τώρα το ερώτημα είναι το εξής: εσένα ποια είναι η δική σου προτίμηση; Τι αγαπάς να φοράς στα χείλη σου; Ματ κραγιόν ή lip gloss;


Στον οίκο Viktor & Rolf δεν μπόρεσαν να κατασταλάξουν ποτέ με αποτέλεσμα στο καλοκαιρινό τους fashion show να έδειξαν το ίδιο ακριβώς μακιγιάζ σε δύο διαφορετικές εκδοχές: στην μια περίπτωση χρησιμοποίησαν ματ κραγιόν, στην άλλη πέρασαν από πάνω μια γενναία στρώση lip gloss. Εσύ τι λες; Προτού ψηφίσεις δες παρακάτω πέντε βασικά tips που πρέπει να γνωρίζεις όποιο προϊόν κι αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις...

1. Τα ματ κραγιόν δείχνουν άσχημα πάνω σε αφυδατωμένα χείλη. Πριν το απλώσεις στα χείλη σου, τοποθέτησε ένα παχύ στρώμα lip balm, άφησέ το για μερικά λεπτά και σκούπισε ταμποναριστά με ένα χαρομάντηλο. Πολύ καλύτερα!
2. Όταν βάζεις lip gloss, τοποθέτησε πάντα περισσότερη ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους. Κάνει τα χείλη να δείχνουν μεγαλύτερα! Ένα αγαπημένο trick πολλών διάσημων make up artists.
3. Αν έχεις λεπτά και μικρά χείλη, τα ματ σκουρόχρωμα κραγιόν τα δείχνουν ακόμη μικρότερα. Απόφυγέ τα!
4. Για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, γέμισε και την επιφάνεια των χειλιών σου με το μολύβι με το οποίο θα κάνεις το περίγραμμα.
5. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το lip gloss στις γωνίες των χειλιών σου. Συσσωρεύεται προϊόν και δεν σε κολακεύει.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...