Πρώιμα συμπτώματα, που δείχνουν εγκυμοσύνη

Ναι, υπάρχουν κάποια πρώιμα συμπτώματα, που μπορεί να συνδέονται με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, αλλά όχι, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι οφείλονται σε αυτήν.


Υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε από μόνες σας αν είστε έγκυες, προτού να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης;
Υπάρχουν άραγε σημάδια, που δείχνουν μία εγκυμοσύνη, πέρα από την καθυστέρηση, που μπορεί γενικά να έχετε, αν δεν είστε από τις τυχερές που υπερηφανεύονται για τον σταθερό τους κύκλο;
Η απάντηση είναι ναι και… όχι!
Και, για να μη σας βασανίζουμε, σας λέμε ότι ναι, υπάρχουν κάποια πρώιμα συμπτώματα, που μπορεί να συνδέονται με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι πάντα οφείλονται σε αυτήν.
Τα βασικότερα από αυτά είναι:
Δυσκολία αναπνοής και γρήγορη κόπωση, ύστερα από σωματική δραστηριότητα Πρησμένα και ιδιαιτέρως ευαίσθητα στην αφή στήθη. Συχνότερη ούρηση από το κανονικό, ιδιαιτέρως κατά τις βραδινές ώρες. Πονοκεφάλοι, που ξεκινούν με ένταση και δεν υποχωρούν, αν δεν πάρετε κάποιο παυσίπονο Πόνοι στην μέση ή στην πλάτη. Κράμπες στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στα πόδια. Αυξημένη θερμοκρασία σώματος. Δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη, το σώμα μας συγκρατεί τη θερμοκρασία της ωορρηξίας. Πολύ αυξημένη όσφρηση. Φουσκώματα, δυσκοιλιότητα και κατακράτηση υγρών. Απότομες αλλαγές διάθεσης Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι απλές ενδείξεις. Οι αποδείξεις έρχονται, κάνοντας τα τεστ εγκυμοσύνης, που υπάρχουν στην αγορά, ή κανοντας εξεταση αίματος, ζητώντας από τον μικροβιολογο να εντοπίσει στο αιμα σας τα ποσοστα της χοριακης Β'.


http://women.gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...