Yes To Cucumbers και στις καλοκαιρινές αποδράσεις

Ένα κιτ με τα απολύτως απαραίτητα για την περιποίηση του προσώπου σας σας περιμένει στη Sephora.


Το ειδικό καλοκαιρινό κιτ Yes To Cucumbers αποτελείται από τρία απαραίτητα προϊόντα της σειράς προσώπου. Η απαλή σύνθεσή τους χωρίς παραφίνες, φροντίζει όλες τις επιδερμίδες ανεξαιρέτως ακόμα και τις πιο ευαίσθητες.
Τα μαντηλάκια Lingettes Visage σας εξασφαλίζουν καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα όπου κι αν είστε. Αφαιρούν τους ρύπους και το μακιγιάζ χωρίς να ξεπλύνετε το πρόσωπο ενώ είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και η σύνθεσή τους είναι πλούσια σε πράσινο τσάι. Δεν περιέχουν οινόπνευμα και έλαια και είναι βιοδιασπώμενα και πιστοποιημένα με την ετικέτα κατασκευής FSC.
Το Gel Contour des Yeux Adoucissant περιποιείται και αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, συσφίγγει την επιδερμίδα και την ανανεώνει.
Τέλος, η ανάλαφρη κρεμώδης υφή της Lotion Hydratante pour le Visage διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα θρέφοντάς και προστατεύοντάς την.
Πλούσια σε εκχυλίσματα αλόης και σε παράγωγα της βιταμίνης E, αυτά τα τρία προϊόντα καθαρίζουν και θρέφουν το πρόσωπο χαρίζοντας του υπέροχη λάμψη. Το αγγούρι επιτρέπει την απαλή ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ είναι διάσημο για τις καταπραϋντικές και κατευναστικές του ιδιότητες και είναι το ιδανικό συστατικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...