H Sarah Jessica Parker, μεγαλώνει αλλά…

Η 45χρονη ηθοποιός Sarah Parker, παντρεμένη με τον Matthew Broderick, έχει ένα γιο, τον James Wilkie 8 ετών και δύο δίδυμες κόρες 17 μηνών, την Loretta και την Tabitha και αυτή τη χρονιά δούλεψε πολύ σκληρά λόγω της νέας της ταινίας – αλλά και λόγω της απασχόλησής της ως διευθύντρια στο τμήμα μόδας μεγάλης εταιρίας. Γεγονός που την ανάγκασε να μένει μακριά από την οικογενειακή ζωή χάνοντας τις στιγμές της.


Είπε πως: “Οι δίδυμες γεννήθηκαν με ένα υποκατάστατο μητέρας και παραδέχομαι πως δεν είχα το χρόνο να χαρώ τις στιγμές τους, κάτι που μου έλλειψε πραγματικά”
Στην έκδοση του Elle της Αμερικής, για τον Ιανουάριο, τονίζει πως όλα της φάνηκαν πολύ περίεργα σε αυτά τα δίδυμα, τα μαλλιά τους, το χρώμα τους, τα μάτια τους κι ας είχε εντρυφήσει ως μητέρα στο παρελθόν.
“Ευτυχώς που ο James Wilkie, υπήρχε εκεί, τονίζει”.
Παρόλο που η ηθοποιός ανησυχεί που γερνάει, παραιτήθηκε από το γεγονός πως δεν μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία γήρανσης.
Υποστηρίζει όμως μια πολύ λογική προσέγγιση, για το θέμα της ηλικίας.
Είπε: “δεν γνωρίζω πραγματικά τι μπορώ να κάνω σχετικά με τη γήρανση, αλλά προτιμώ το πράγμα να προχωράει με φυσκικό τρόπο, έστω κι αν προσθέτει φθορές”.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...