Καθηλωτικά χτενίσματα εμπνευσμένα από τα Όσκαρ

Τα Όσκαρ έχουν πάντα τον τρόπο τους να απογειώνουν το στιλ μας και να μας χαρίζουν δημιουργικές ιδέες για το στιλ, το ντύσιμο αλλά και τα μαλλιά μας. Διάβασε παρακάτω ποια ήταν τα χτενίσματα εκείνα που μας καθήλωσαν με έμπνευση από τη λαμπερή τελετή!


Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα: πολλές ήταν οι διάσημες που επέλεξαν να αφήσουν τα μαλλάκι τους σχεδόν αχτένιστα με σκοπό να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ατημέλητο λουκ. Η Σκάρλετ Γιόχανσον προτίμησε να αφήσει τα τσουλουφάκι της ανέμελα σε ένα πολύ out of bed λουκ όπως και η Νάταλι Πόρτμαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την απλότητα αλλά και την κομψότητα τους. Ακολούθησε και εσύ το παράδειγμα τους αν θέλεις να πετύχεις ένα κομψό και σέξι χτένισμα από το πρωί στο γραφείο( που δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου) μέχρι το βράδυ στο ποτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό με το φυσικό σου λουκ.
Η Νάταλι Πόρτμαν εντυπωσιάζει με φυσικό λουκ στα Όσκαρ!
Η Νάταλι Πόρτμαν εντυπωσιάζει με φυσικό λουκ στα Όσκαρ!
Ο καθηλωτικός κότσος: ο κότσος για μια ακόμη φορά είναι ο κυρίαρχος των Όσκαρ! Περίτεχνο σινιόν ή χαλαρός κότσος πίσω στην πλάτη ή να πέφτει ανάλαφρα στους ώμους, όλες οι επιλογές τράβηξαν επάνω τους τα βλέμματα τη μαγική βραδιά των Όσκαρ με την εύνοια του κότσου! Το σινιόν διάλεξε η Σάντρα Μπούλοκ για τη μεγάλη βραδιά και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Μάντι Μουρ είναι μια ακόμη περίπτωση κότσου που εντυπωσίασε εύκολα και απλά. Ο κότσος της ήταν τραβηγμένος προς τα πίσω με έντονη χωρίστρα στη μέση ενώ η Χίλαρι Σουάν για να δώσει τσαχπίνικη αύρα στο χτένισα της , το στόλισε με υπέροχο αξεσουάρ. Μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμα της και αφού φτιάξεις τον κότσο να τον στολίσεις με ένα υπέροχο αξεσουάρ που μπορεί να είναι από τσιμπιδάκι μέχρι φιόγκο και να δώσεις στο χτένισμα σου ιδιαίτερο χαρακτήρα και ύφος!
Κοντό και θαυματουργό: αν έχεις κοντό μαλλάκι τότε μην ανησυχείς καθόλου! Δεν είδες πόσο σέξι ήταν η Μισέλ Γουίλιαμς και η Χάλι Μπέρι τη βραδιά των Όσκαρ; Αν θέλεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις εύκολα και απλά δεν έχεις παρά να φορμάρεις λιγάκι το μαλλάκι σου και να δώσεις το βάρος στα μπροστινά τσουλουφάκια σου. Δώσε τους φόρμα προς τα έξω και επάνω αλά Χάλι Μπέρι και πετυχαίνεις σε λίγα μόλις λεπτάκια χαλαρό στιλ. Αν θέλεις κάτι πιο στιλιζαρσιμένο και επίσημο μπορείς να προσπαθήσεις να πετύχεις το λουκ της Μισέλ Γουίλιαμς, φέρνοντας τη φράντζα σου στο πλάι αφού πρώτα έχεις απλώσει στο μαλλάκι σου την απαραίτητη ποσότητα ζελέ για να στρώσει.
Ίσια και μακριά: το λουκ που κερδίζει παντού και πάντα δεν είναι άλλο από τα ίσια μακριά μαλλάκια. Η Γκουίνεθ Πάλτροου επίλεξε να εντυπωσιάσει στο ίσιο του και τα υπέροχα λαμπερά μαλλάκια της τράβηξαν τα φλας. Αν έχεις μακρύ και ίσιο μαλλάκι δεν έχεις πρά αν επιλέξεις τη σίγουρη και δοκιμασμένα καλή συνταγή του ίσου που είναι και κομψό και διακριτικό αλλά και απόλυτα σέξι και μυστηριώδες. Τόλμησε να εντυπωσιάσεις στο ίσιο όπως οι σταρ στο κόκκινο χαλί και όλοι θα σου ζητάνε αυτόγραφο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...