Sex toys: Εννέα «παρτίδες» για δύο

Ποιος είπε ότι τα sex toys απευθύνονται μόνο σε περιπετειώδεις singles; Το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που, έχοντας αποκτήσει με τον καιρό άνεση και οικειότητα, αναζητούν στα ερωτικά βοηθήματα ακόμα περισσότερους διεγερτικούς παράγοντες με σκοπό να πραγματοποιήσουν φαντασιώσεις και επιθυμίες. Χωρίς ίχνος αμηχανίας και ντροπής τα sex toys μπορούν να εκτινάξουν την ερωτική λίμπιντο μιας σχέσης που δεν αρκείται στα «τυπικά».

Η αγορά ερωτικών βοηθημάτων, άλλωστε, είναι τόσο πλούσια που ένα ζευγάρι μπορεί να αναζητήσει σε αυτήν αμέτρητα αξεσουάρ ανάλογα με τα γούστα, τις αναστολές και τα… βίτσια του. Πάρτε μια γεύση από ένα μικρό μόνο δείγμα sex toys, μάθετε τι μπορεί να κάνει το κάθε ένα από αυτά και αποκτήστε τα από το γραφείο σας, με ένα κλικ.Πρώτο στάδιο: Επιλέξτε πιόνι
Φτερά και πούπουλα
Γαργαλιστικά πομ πομ από το Lovabuys
Διεγείρετε τις αισθήσεις με αυτά τα ντελικάτα φτερωτά πομ πομ που θα σας γαργαλίσουν βασανιστικά. Προτετοιμαστείτε, έτσι, για ένα παιχνίδι που απαιτεί κάθε κύτταρο του κορμιού σας σε εγρήγορση.

 
Αν δεν λαδώσεις…  Kama Sutra Intimate Moments από το Lovabuys
Ένα μικρό σετ που θα ενθουσίαζε κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, καθώς υπόσχεται να δημιουργήσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα μέσα από τα σαγηνευτικά του αρώματα: έλαιο για μασάζ από γλυκό αμύγδαλο και ένα βαζάκι με μέλι για… γλύκα στην γεύση. Στην συσκευασία περιέχεται και ένα πουγκί με φτερό που βοηθά στο «άπλωμα».
Τιμή: 31,50 ευρώ
Αγορά από εδώ.

Θάρρος ή αλήθεια;
Ερωτική καρδιά από το 2Sexy
Αποκλειστικά για ζευγάρια που τολμούν να συμμετέχουν σε ερωτικές προκλήσεις. Η καρδιά περιέχει περισσότερες από 100 «εντολές», οι οποίες ζητούν από τον κάθε «παίκτη» να τις εκπληρώσει με σκοπό να προσφέρει απόλαυση στον/στην σύντροφό του.
Τιμή: 15,90
Αγορά από εδώ.


Δεύτερο στάδιο:
Κανόνες παιχνιδιού
Πιάσε με αν μπορείς
Γούνινες χειροπέδες από το Pussycat Για συναρπαστικά ερωτικά παιχνίδια αιχμαλωσίας που καθηλώνουν. Χρησιμοποιήστε τις στο κρεβάτι ή σε όποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας βολεύει και ορίστε ποιος από τους δύο θα... παίξει πρώτος.
Τιμή: 20 ευρώ
Αγορά από εδώ.


Μάτια ερμητικά κλειστά

Μάσκα Μαρκήσιος από τα Agent Provocateur
Αισθησιακή σατέν μάσκα που καλύπτει εντελώς τα μάτια με απόφθεγμα του Μαρκήσιου ντε Σαντ: Desire me, Seduce me. Αποπνέει πολυτέλεια και στιλ και θα ήταν ιδανικό να συνδυαστεί με προκλητικά αλλά κομψά εσώρουχα -στα Agent Provocateur θα βρείτε μεγάλη ποικιλία που θα σας ενθουσιάσει. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες αλλά αξίζουν τον κόπο.
Τιμή: 105 ευρώ
Αγορά από εδώ.

Παιχνίδια εξουσίας
Μαστίγιο πολυτελείας από το Pussycat
Υπόσχεται να μετατρέψει σε ηδονή την κάθε σας φαντασίωση, αρκεί να αφήσετε τα ταμπού και τους φραγμούς έξω από το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το, όμως, μόνο είστε σίγουροι ότι το θέλετε και οι δύο. Αυτό το μαστίγιο πολυτελείας έχει σύνθεση από λάτεξ και έντονο κόκκινο χρώμα.
Τιμή: 55 ευρώ.
Αγορά από εδώ.


Τρίτο στάδιο:
Τερματισμός
Προηγούνται οι κυρίες;
Δονούμενο δαχτυλίδι από το The Love Shop
Ίσως αρχικά φανεί λίγο δύσκολο στην εφαρμογή, αλλά όταν τελικά τοποθετηθεί σωστά υπόσχεται να δώσει νέες διαστάσεις στην σεξουαλική ηδονή, τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα.
Τιμή: 16 ευρώ.
Αγορά από εδώ.



Πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο δυνατά
Vibradom από το Erotica.gr

Προφυλακτικό και προέκταση πέους 2,5cm, μαζί με αυτόνομη δόνηση. Υπόσχεται να εκτινάξει την libido και στους δύο ερωτικούς παρτενέρ για 45 ολόκληρα λεπτά. Με την δόνηση επιτυγχάνεται καλύτερη στύση και με το μέγεθος μεγαλύτερη ηδονή –έτσι τουλάχιστον υπόσχεται ο κατασκευαστής.
Τιμή: 13 ευρώ.
Αγορά από εδώ.


Δύο στην ζώνη «τερματισμού»
We Vibe 2 από το Erotica

Πρόκειται για μία καινοτομία στον χώρο τον δονητών, η δημιουργία της οποίας χρειάστηκε επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το We Vibe 2 είναι ένας δονητής για ζευγάρια, ο οποίος χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, τοποθετώντας το ένα άκρο μέσα στον κόλπο για ερεθισμό του σημείου G και το άλλο άκρο εξωτερικά για ερεθισμό της κλειτορίδας αλλά και του πέους κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.
Τιμή: 99 ευρώ
Αγορά από εδώ.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...