Κορινθίου: "Έχω εμμονή με τα τατουάζ!"

Η σέξυ Μαρία Κορινθίου δηλώνει λάτρης των τατουάζ αφού έχει ήδη τρία τα οποία «κοσμούν» σημεία του σώματος της. Τις μεγάλες της "αγάπες" φαίνεται να έχει επιλέξει να εκφράσει μέσα από την τέχνη αυτή…
Δύο πεταλούδες, μία μικρή και μία πιο μεγάλη, καθώς και την ημερομηνία που γνώρισε το σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, στον καρπό του αριστερού χεριού της έχει χαράξει για πάντα πάνω της με τη μορφή τατουάζ η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Η όμορφη ηθοποιός ξεπέρασε το φόβο που είχε για τις βελόνες και έκανε πριν από λίγο καιρό αυτό το τατουάζ στο χέρι της.
Το πιο πρόσφατο τατουάζ της όμως είναι αυτό που έχει στο πίσω μέρος του λαιμού της: δύο μάσκες θεάτρου. Όπως δήλωσε η ίδια η υποκριτική αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη της, μετά την οικογένεια της. Έτσι λοιπόν, τo τατουάζ αυτό επιβεβαιώνει το πάθος που έχει από μικρό παιδί για την ηθοποιία.
Η Κορινθίου δηλώνει… «tattoo maniac», κάτι που μας βάζει βάσιμες υποψίες ότι το τατουάζ αυτό δε θα είναι και το τελευταίο!
Σε ότι αφορά τις φήμες που θέλουν να είναι στα χωρίσματα με το σύζυγο της απαντά: «Δεν κατάλαβα πώς ξεκίνησαν να γράφονται όλα αυτά. Ενδεχομένως, επειδή δεν βγαίνουμε πολύ μαζί έξω. Η αλήθεια είναι πως δεν χωρίζουμε. Αν όντως ήταν αλήθεια τα όσα ακούγονται, θα ήθελα να το ανακοινώσω εγώ και ο Γιάννης στο παιδί μας και όχι να το μάθαινε από τρίτους». 


cosmo.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...