Αποκτήστε όμορφη επιδερμίδα, σέ 3 βήματα

Αν το να μετρήσετε μέχρι το «τρία» σάς φαίνεται… παιχνιδάκι, τότε και η όμορφη επιδερμίδα γίνεται εύκολη υπόθεση για σας με τα 3 απλά βήματα που προτείνει η No. 1 μάρκα στον καθαρισμό προσώπου, η NIVEA Visage!

Τρεις βασικές ανάγκες της επιδερμίδα, τρία απλά βήματα που την κάνουν ακαταμάχητη! Αρκεί να ακολουθούνται ένα προς ένα, σε καθημερινή βάση, με τα κατάλληλα προϊόντα!
Η NIVEA Visage είναι εδώ με τη σειρά περιποίησης προσώπου Essentials, τα οποία μέχρι να πείτε «τρία» θα κάνουν την επιδερμίδα σας πιο όμορφη από ποτέ!

Βήμα 1: Καθαρισμός
Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή φροντίδα του προσώπου είναι ο βαθύς καθαρισμός με προϊόντα NIVEA Visage, που  απομακρύνει από την επιδερμίδα όλα τα υπολείμματα σκόνης και make-up, βοηθώντας τη να αναπνεύσει, αλλά και να δεχθεί οποιαδήποτε άλλη φροντίδα της προσφέρουμε!

Βήμα 2: Τόνωση
Το δεύτερο βήμα για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα είναι η τόνωση, με τη βοήθεια των αναζωογονητικών λοσιόν της NIVEA Visage! Με την περιποιητική τους σύνθεση, αφαιρούν τα υπολείμματα των προϊόντων καθαρισμού, τονώνοντας και αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Βήμα 3: Ενυδάτωση
Η καθαρή και ανανεωμένη επιδερμίδα χρειάζεται την τελευταία πινελιά, που θα την κάνει να λάμψει! Η ενυδάτωση είναι το τρίτο σημαντικό βήμα στην καθημερινή σας περιποίηση! Με ειδική σύνθεση, οι ενυδατικές κρέμες NIVEA Visage απαλύνουν την επιδερμίδα του προσώπου, διατηρώντας την απαλότητα και τη φυσική της ισορροπία, ενώ παράλληλα, την προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία -με αντηλιακό φίλτρο SPF 15.

Και επειδή ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικές ανάγκες, η σειρά Essentials της NIVEA Visage διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού, τόνωσης και ενυδάτωσης, για:

    Την Κανονική/Μικτή επιδερμίδα, με φυσικά εκχυλίσματα λωτού και βιταμίνες,
•    Την Ξηρή/Ευαίσθητη επιδερμίδα, με φυσικό αμυγδαλέλαιο και καλέντουλα και
•    Τη Λιπαρή επιδερμίδα, με lemongrass και εκχυλίσματα ρυζιού.

Αρκεί μόνο να ανακαλύψετε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας τύπο επιδερμίδας, και να μετρήσετε μέχρι το «τρία»! Τα υπόλοιπα αφήστε τα στον ειδικό!  Στη ΝΙVEA Visage, No. 1 μάρκα στον καθαρισμό προσώπου.


fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...