Ερωτήσεις περί ... έρωτα

Σίγουρα, κάποια στιγμή ή και συνέχεια στην ζωή μας, έχουμε αναρωτηθεί για κάποια πράγματα συναισθηματικής φύσεως που μας έχουν προκαλέσει ώρες σκέψεων!
Ερωτήσεις περί έρωτα που αναζητούν απαντήσεις ...

Είναι φυσιολογικό να του συγχωρήσω την απιστία;
Είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να θές να συγχωρήσεις την απιστία. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν αγαπάμε πολύ τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και καταλαβαίνουμε ότι η απιστία δεν οφείλεται σε παράγοντες όπως η συνήθεια.

Να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι – γυναίκες, άνδρες – είναι πολυγαμικά όντα και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Το θέμα είναι εσύ θα αντέξεις να γνωρίζεις οτι σε απάτησε;

Τι είναι καλύτερο: Να εκδηλώσω τον έρωτα μου και να με απορρίψει ή να μην το πω ποτέ;
Το να εκδηλώσεις τον έρωτα σου απέναντι σε αυτόν που σε ενδιαφέρει και εκείνος σε απορρίψει, σίγουρα θα σε στεναχωρήσει και θα πληγώσει τον εγωισμό σου, αλλά θα ξέρεις πάντα ότι προσπάθησες. Θα σου πάρει λίγο χρόνο να το ξεπεράσεις αλλά όπως λένε «ο έρωτας με έρωτα περνάει»
Αν όμως δεν εκδηλώσεις την αγάπη σου, τότε θα σε «τρώει» και θα σκέφτεσαι συνέχεια «αν το είχα πει και είχε αντιδράσει θετικά και με ήθελε τελικά;» Δυστυχώς, δεν θα μάθεις ποτέ .. και αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο!

Τα ετερώνυμα έλκονται;
Απόλυτα! Το να έχουμε παρόμοιο, αν όχι ίδιο χαρακτήρα, με τον σύντροφο μας δεν είναι πάντα καλό. Σίγουρα θα μπορείτε να καταλάβετε ο ένας τον άλλον αλλά μέχρι εκεί. Πάντα κάτι θα λείπει από την σχέση σας και αυτό γιατί δεν θα μπορεί να σας προσφέρει κάτι το «διαφορετικό».
Τα ετερώνυμα αλληλοσυμπληρώνουν κατα κάποιο ιδιαίτερο τρόπο τα κένα προσφέροντας κάτι καινούριο, λόγω της διαφορετικότητας των ατόμων.

Οι πειραματισμοί στο σεξ απειλούν τον έρωτα/σχέση;
Οι πειραματισμοί στο σεξ, όταν γίνονται με την σύμφωνη γνώμη και των δύο, δεν θα απειλήσουν καθόλου την σχέση, αντιθέτως θα την ανανέωσουν. Πρέπει όμως να ξέρετε και οι δύο μέχρι που φτάνουν τα όρια σας...
Αν δεν είστε σίγουρες ότι ο σύντροφός ή εσείς αντέχετε τους πειραματισμούς, καλύτερα να μην το προχωρήσετε, γιατί τότε μπορεί όντως να απειληθεί η σχέση σας.

Το σεξ είναι καλό μόνο όταν υπάρχει έρωτας;
Όχι, το σεξ μπορεί να είναι καλό και χωρίς να είσαι ερωτευμένη με κάποιον. Αυτο που έχει απαραίτητη σημασία, είναι να υπάρχει χημεία μεταξύ σας και όχι κάνω σεξ επειδή πρέπει να κάνω. Τότε το σεξ σίγουρα δεν θα είναι καλό και σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείς!
Απο την άλλη όταν είσαι ερωτευμένη, λειτουργούν όλες οι αισθήσεις σου στο 100%, ζητάς ακριβώς αυτο που θες να σου κάνει και το πάθος κάνει ακόμα πιο έντονο το σεξ!

Μπορώ να κάνω κάποιον να με ερωτευτεί;
Φυσικά.. με την δύναμη της θέλησης όλα γίνονται! Αρκεί να είσαι χαλαρή και να ξέρεις τι ζητάς από τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου αλλά και από τον εαυτό σου! Απέφυγε τις υπερβολές και φέρσου έξυπνα ... σαν θηλυκό!

Το απογορευμένο είναι πιο απολαυστικό;
Είναι πιο απολαυστικό γιατί ακριβώς είναι ... παράνομο! Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν εντυπωσιάζεται απο τον κίνδυνο να τον πιάσουν στα πράσα. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά; Πρέπει να λειτουργήσει η λογική και όχι το πάθος για απογορευμένα πράγματα! Για να μην έχεις τρεχάματα το λέω..

Έρωτας μέσω Internet. Υπάρχει;
Το Internet είναι μια σύγχρονη προξενήτρα. Στο μοναδικό πράγμα που διαφέρει από την γιαγιά μας / προξενήτρα, είναι ότι δεν γνωρίζει κανείς το άτομο με το οποίο μιλάς, ούτε καν εσύ μέχρι την στιγμή που θα τον συναντήσεις!
Αν τον συνάντησεις σε εύλογο χρονικό διάστημα από την πρώτη σας «γνωριμία», μπορεί να σου προκύψει έρωτας, δεν είναι απίθανο.. είναι σαν να βγαίνεις ραντεβού με ένα φιλικό σου ζευγάρι και τον γαμπρό που κατά την γνώμη τους, σου ταιριάζει 100%. Το ίδιο είναι..
Εδώ όμως υπάρχουν και κάποιες παγίδες, πρώτον χάνεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ζωντανά με τον άλλον, έχει περισσότερη γλύκα απο τα κοινωνικά δίκτυα το live και επίσης κινδυνεύεις να γνωρίσεις κάποιον .. ανώμαλο. (που όπως είπαμε δεν τον γνωρίζει κανείς, ούτε γιαγιά, ούτε φίλοι).
Προσωπικά, δεν είμαι υπερ το να δημιουργείς σχέση μέσω υπολογιστή αλλά αυτή είναι μόνο η άποψη μου.

Πως μπορεί να ανανεωθεί το πάθος σε μια σχέση;
Για να ανανεωθεί το πάθος, χρειάζεται η συμμετοχή και των δύο. Αν δεν υπάρχει, τότε είναι καλύτερα να ψάξεις για νέο σύντροφο.
Η επικοινωνία και κάποιες κοινές απόψεις στο ερωτικό και όχι μόνο κομμάτι, μπορούν εύκολα να ανανεώσουν την σχέση σας. Πειραματιστείτε, ταξιδέψτε, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στην σχέση σας, βγείτε, χαλαρώστε και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!
Θέληση και έρωτας να υπάρχει..


www.thiliko.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...