Εντυπωσιακά κουρέματα που θα σε ξετρελάνουν

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε πιάνει μια τάση να κόψεις το μαλλί σου, για να ανανεωθείς αφού μια αλλαγή την θέλεις; Τότε οι νέες τάσεις είναι με το μέρος σου και τα κουρέματα από τα `80's σε κερδίζουν ολοένα και περισσότερο.
Επίλεξε ανάμεσα στα εντυπωσιακά κουρέματα της νέας σεζόν αυτό που θα αναδείξει καλύτερα την ομορφιά σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος!
Ξυράφι λέω και κλαίω: τα κουρέματα με μύτες που ο κομμωτής σου κάνει με το ξυράφι για να πετύχει πιο φυσικό και ασύμμετρο λουκ είναι από τα κουρέματα που θα ζητήσεις αυτή τη σεζόν. Εξάλλου η "γραμμή" που θα σου δώσουν τα κουρέματα που γίνονται με ξυράφι σε κολακεύουν όποιο σχήμα και αν έχει το προσωπάκι σου, αρκεί οι μύτες να είναι απαλές και κλασάτες και όχι αυστηρές.
Το μακρύ καρέ τόλμησε η Τζένιφερ Άνιστον και κέρδισε τα φλας!
Το μακρύ καρέ τόλμησε η Τζένιφερ Άνιστον και κέρδισε τα φλας!
Τιπ: αν έχει πολύ ψαλίδα και γενικά έχεις ταλαιπωρημένο μαλλάκι, τότε καλά θα κάνεις να μην υποκύψεις στο ξυράφι!
Εντυπωσιακά κοντά: το κοντό όχι μόνο είναι μόδα αλά είναι το απόλυτο must!Ακόμη και όσες δεν ήταν φαν του κοντού αυτή τη σεζόν αρχίζουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά να τα κόψουν! Το κοντό, αγορίστικο κούρεμα αλά Χάλι Μπέρι είναι πολύ in και ειδικά έχεις έντονα ζυγωματικά και λεπτό πρόσωπο με γωνίες. Αν έχεις γεμάτα μαγουλάκια και με την συμβουλή του κομμωτή σου, μην τολμήσεις να αποχωριστείς τη μακριά σου χαίτη! Κοντό με αφέλειες, κοντό με ασύμμετρες μύτες όλα είναι μέσα στο παιχνίδι αυτή τη σεζόν!
Μην ξεχνάς: ότι το κοντό μπορεί να φορμάρεται πολύ εύκολα, όμως θέλει κόψιμο κάθε τρείς και λίγο, γιατί μακραίνει πολύ γρήγορα και «χάνει» τη γραμμή του!
Ναι στο ανεμοδαρμένο καρέ λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Ναι στο ανεμοδαρμένο καρέ λέει η Σκάρλετ Γιόχανσον και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Κοντό και εντυπωσιακό για την Χάλι Μπέρι!
Κοντό και εντυπωσιακό για την Χάλι Μπέρι!
Μακρύ καρέ: το καρέ είναι ένα κούρεμα που σου δίνει τύπο! Ακόμη και η Τζένιφερ Άνιστον θυσίασε τη μακριά, αξιοθαύμαστη χαίτη της για να υιοθετήσει το λουκ. Το μακρύ και ασύμμετρο καρέ είναι από τα κουρέματα που φτιάχτηκαν για εσένα αλλά πρόσεξε γιατί το κλειδί της επιτυχίας του λουκ είναι στο μήκος των μπροστινών τσουλουφιών που πρέπει να είναι πιο μακριά από τα πίσω!
Μην ξεχνάς: ότι το συγκεκριμένο κούρεμα αν μακρύνει πολύ θα χάσει τη γραμμή του άρα μόλις αρχίζει να μακραίνει θέλει πάλι κόψιμο για να διατηρηθεί!
Ανεμοδαρμένο καρέ: το καρέ σαν να κατέβηκες μόλις από το καράβι, είναι ότι πιο σέξι μπορείς να υιοθετήσεις! Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο κούρεμα με μύτες και διάφορα επίπεδα που χαρίζει νάζι και κίνηση στο μαλλάκι σου ενώ δε θα σε ταλαιπωρήσει για να το «στρώσεις», αλά Σκάρλετ Γιόχανσον!
Κόψε αφέλειες: ο πιο εύκολος και καλός τρόπος για να ανανεώσεις το λουκ σου έχει το όνομα αφέλειες! Οι αφέλειες χαρίζουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο κούρεμα σου και σε ανανεώνουν στη στιγμή. Το καλό με τις ανταύγειες είναι ότι μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε σχήμα προσώπου! Θέλεις αυστηρές σαν φράντζα ή χαλαρές να πλαισιώνουν το προσωπάκι σου;


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...