Αντισύλληψη και Σεξ

Η ερωτική επαφή είναι η σημαντικότερη στιγμή της σχέσης σου με το αγόρι σου γιατί είναι αυτή η στιγμή που σας "δένει".
Η σεξουαλική πράξη δεν είναι τίποτα άλλο από τη σωματική "ένωση" δύο ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχει αναπτυχθεί έντονη σεξουαλική έλξη και πάθος.
Το τι γίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ σίγουρα το ξέρεις- αυτό που πρέπει όμως να προσέξεις είναι η σωστή αντισύλληψη έτσι ώστε όχι μόνο να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να γίνεις μανούλα αλλά και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τα πολύ γνωστά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Οι εποχές που η αντισύλληψη ήταν θέμα taboo έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και εσύ σαν κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του και έχει μπει για τα καλά στο θέμα του έρωτα, δεν έχεις παρά να μάθεις πώς μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου . Το προφυλακτικό και το αντισυλληπτικό χάπι είναι με το μέρος σου. Το χάπι είναι αντισυλληπτική μέθοδος που μηδενίζει τον κίνδυνο του "ατυχήματος" που μπορεί να υπάρχει με το προφυλακτικό - που δεν είναι από μόνο του αρκετό αφού αφήνει πολλά περιθώρια για ατυχήματα. Όπως και να έχει ειδικά όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι για πρώτη φορά με ένα νέο παρτενέρ η χρήση του προφυλακτικού είναι απαραίτητη και οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου σε αυτό!
Τώρα είναι η ώρα να απενοχοποιήσεις τον όρο σεξ στο μυαλό σου και να το απολαύσεις παίρνοντας βέβαια πάντα τις απαραίτητες προφυλάξεις, έτσι ώστε να μη βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τόσο άνετη που να τρέχεις στο κρεβάτι με τον οποιονδήποτε σου δείξει το ενδιαφέρον του, αλλά καλό είναι να κάνεις βήματα σεξουαλικά και να ανακαλύψεις έτσι περισσότερα πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό και τελικά να μπορείς να ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι και σε αυτόν τον τομέα. Κράτησε μια ισορροπία μεταξύ σεξουαλικής ζωής και σχέσης και θα νιώσεις πιο ευτυχισμένη από ποτέ!


odosomorfias.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...