Η “dark” πλευρά του μανικιούρ

Το must ''γαλλικό'' χάνει την πρωτοκαθεδρία του - ο λόγος για το μανικιούρ, γιατί το φιλί εξακολουθεί να αποτελεί σταθερή αξία. Το πορφυρό κόκκινο περιορίζεται πλέον μόνο στα χείλη, ενώ το περλέ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων.
Ποιος θα πάρει τα σκήπτρα στο θρόνο;
Μαύρο: η πιο “σκοτεινή” πλευρά του μανικιούρ έρχεται αυτή την σεζόν να ξεσηκώσει ακόμα και τις πιο «αγγελικές» μορφές.
Γιατί να το προτιμήσουμε;
• Γιατί είναι σέξι
• Δοσμένο με τον σωστό τρόπο, παράλληλα είναι και τόσο κομψό.
• Είναι απόλυτα χειμωνιάτικο
• Και μπορεί να κάνει το τέλειο contrast με την φωτεινή μας διάθεση.
Ωστόσο, ως γνωστόν, η επιλογή ενός χρώματος βερνικιού, είναι μόνο η αρχή στον δρόμο για τα τέλεια άκρα. Μια σειρά από κινήσεις, ως άλλη ιεροτελεστία, οφείλουν να μπουν στην ατζέντα μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες κριτικές από την επόμενη μας χειραψία:
1. Ξεκινώντας την «δουλειά» θα πρέπει να εξασφαλίσουμε χρονική άνεση και ηρεμία. Αν βιαζόμαστε,  τα νύχια μας, θα μαρτυρήσουν την τσαπατσουλιά μας, η οποία αναμφισβήτητα θα συνοδεύεται από χαρακιές που θα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα.
2. Περνάμε από κάθε νύχι την πρώτη στρώση μανό και αφού περιμένουμε 3-4' να ψιλο-στεγνώσει και άρα να απορροφηθεί, είμαστε έτοιμες για τον 2ο γύρο.
3. Αν για κάποιο λόγο το βερνίκι δεν έχει απλωθεί σωστά σε ένα σημείο, δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε όλο το καλλιτέχνημα μας, αλλά μπορούμε με το δάχτυλο να περάσουμε πάνω από το χαλασμένο σημείο, λίγο ασετόν. Προϋπόθεση είναι να μην κάνουμε ατσούμπαλες και άγαρμπες κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο και τα άλλα νύχια, αλλά κυκλικές, απαλές κινήσεις οι οποίες θα εστιάζονται μόνο σε αυτήν την περιοχή.
4. Αν πάνω στο εγχείρημα ένα νύχι σπάσει, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Με προσοχή λιμάρουμε ό,τι απέμεινε, ώστε να γίνει ομοιόμορφο (αποφύγετε τον νυχοκόπτη, καθώς η πίεση που θα ασκήσει στο νύχι, μπορεί να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα). Αν, ωστόσο, το σπάσιμο είναι τόσο βαθύ, ώστε να χρήζει ''εγχείρησης'', τότε ανασηκώστε την πλευρά του σπασίματος και προσθέστε μια σταγονίτσα κόλλας από κάτω. Μετά πιέζετε με προσοχή για να κολλήσει και να δείχνει σαν καινούριο.
5. Αν στο πέρασμα 2-3 ημερών το μανικιούρ σας δεν καταφέρει ν’ αντισταθεί στον χρόνο και παραδώσει τα «όπλα», δεν χρειάζεται να το αποτελειώσετε. Παίρνοντας πάλι το ίδιο βερνίκι με το οποίο είχατε βάψει τα νύχια σας και την προηγούμενη φορά, γεμίζετε τις «λακκούβες» που τυχόν υπάρχουν. Αφού περιμένετε να στεγνώσει, τελειοποιείστετο αποτέλεσμα περνώντας ένα διάφανο στεγνωτικό σε όλα τα νύχια, το οποίο και θα τους προσδώσει την λάμψη που χρειάζονται!
Και για όσες κουράζονται μόνο στην σκέψη αυτής της ιδέας, σκεφτείτε πόσες φορές ζηλέψατε και ασυνείδητα ευχηθήκατε το jacket σας να «γεννήσει» τσέπες, στην όψη των εκνευριστικά επιμελημένων νυχιών της διπλανής κυρίας.

Για το τέλειο μανικιούρ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε στο female-shopστην κατηγορία "Μανικιούρ"...


Nail Polish Remover Acetone Free

Αφαιρεί απαλά ακόμη και το πιο σταθερό βερνίκι. Δεν περιέχει ασετόν.
Τιμή στο female-shop: €4.00
 
Honey Cuticle Softener 
Απαλό, ενυδατικό προϊόν για την περιοχή γύρω από τα νύχια από την σειρά Nail Treatment Exclusive της Erre Due.
Τιμή στο female-shop: €7.15
 
Cuticle Remover   Απαλό προϊόν για την περιποίηση των παρανυχίδων από τη σειρά Classic Nail Treatment της Erre Due.
Τιμή στο female-shop: €5.80


Last Minute Nail Lacquer

Για άψογα νύχια και μοναδική λάμψη απλώς διαθέστε λιγότερο από ένα λεπτό με τα βερνίκια last minute της Erre Due
Τιμή στο female-shop: €5.99

Ridge Filler
Βερνίκι ειδικό για να καλύπτει τις γραμμώσεις και να αφαιρεί την κιτρινίλα των νυχιών από τη σειρά Classic Nail Treatment της Erre Due.
Τιμή στο female-shop: €5.80

Nail Polish Corrector
Διορθωτικό ασετόν σε μορφή στυλό από την Erre Due.
 Τιμή στο female-shop: €8.90

fe-mail.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...