Θέλεις το τέλειο ηλιοκαμμένο πρόσωπο; Με την θρυλική Terracotta το 'χεις!

Terracotta ή σε άπταιστα ελληνικά τερακότα! Εσύ ξέρεις τι είναι; Προτού βιαστείς να απαντήσεις ότι πρόκειται για εκείνη την σκούρα πούδρα που μπαίνει στο πρόσωπό μας για να μας κάνει να δείχνουμε πιο μαυρισμένες και λαμπερές, σου λέω απλώς ότι δεν ισχύει!


Terracotta είναι το όνομα που επέλεξε να δώσει ο οίκος Guerlain στο προϊόν που δημιούργησε το 1984. Επρόκειτο για μια σκούρα πούδρα η οποία είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που στα πηγαδάκια των beauty editors αλλά και των καταναλωτριών καθιερώθηκε να λέγεται τερακότα και οποιαδήποτε άλλη σκούρα πούδρα.

Αυτό το καλοκαίρι ο οίκος λανσάρει την συλλεκτική έκδοση της Terracotta, της δίνει το όνομα Terracotta Mosaic και έρχεται να μας χαρίσει το τέλειο ηλιοκαμμένο χρώμα στο πρόσωπο, στους ώμους και το ντεκολτέ!

Η επιφάνειά του παραπέμπει σε μωσαϊκό (εξού και ο τίτλος), ενώ υπάρχουν δύο G τα οποία μπλέκονται το ένα μέσα στο άλλο. Αυτά ως προς το design. Όσον αφορά στη σύνθεση του προϊόντος, περιέχει δύο διαφορετικές αποχρώσεις (σκουρότερη και πιο ανοιχτή) που αποδίδουν το τέλειο μαύρισμα!

Μυστικά σωστής τεχνικής!
Με ένα φαρδύ πινέλο άπλωσε την Terracotta Mosaic στους ώμους, στο λαιμό και το ντεκολτέ για να τονίσεις το μαύρισμά σου και να αποκτήσεις λάμψη. Έπειτα με ένα λεπτότερο πινέλο τόνισε τους κροτάφους, τα ζυγωματικά, την κορυφή της μύτης, το περίγραμμα του κάτω μέρους του προσώπου και με ό,τι προϊόν περισσέψει στο πινέλο πέρασε όλο το πρόσωπό σου.

Bonus info
- Η Terracotta Mosaic είναι συλλεκτική και κοστίζει €63.40.
- Οι Terracotta του Guerlain διατίθενται στις χαρακτηριστικές πολύ μεγάλες συσκευασίες για να βγάλεις άνετα  δύο καλοκαίρια!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...