Κάνε το καλοκαιρινό μακιγιάζ των stars κι εντυπωσίασε

Το καλοκαίρι, καμιά μας δεν θέλει να νιώθει το make up να "τρέχει" στο πρόσωπό της ή την σκιά της να σπάει λόγω ζέστης. Αυτός είναι ο ένας παράγοντας.


Ο άλλος είναι ότι προτιμάμε να διαθέτουμε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μας σε cocktails, χορό, συζητήσεις με φίλους, βόλτες ,παρά μπροστά από έναν καθρέφτη μέχρι να πετύχουμε ένα στιλιζαρισμένο μακιγιάζ.
Την ίδια ακριβώς άποψη φαίνεται να συμμερίζονται και οι stars! Kαι το έχουμε ξαναπεί: όταν παραπάνω από μια star έχουν επιλέξει το ίδιο look στο ίδιο event τότε είτε έχουν τον ίδιο make up artist, είτε ξέρουν ποια τάση θα επικρατήσει και το επιλέγουν πρώτες.
Στα CFDA Awards συνέβη το δεύτερο. Και ποιο είναι αυτό το trend που θα έρθει το καλοκαίρι. Κόκκινο κραγιόν και γενναίες δόσεις μάσκαρα! Αυτό! Τίποτ' άλλο!
Combo trend: κόκκινο κραγιόν+ μάσκαρα

Η Alessandra Ambrosio και η Karlie Kloss συνδύασαν το tomato red κραγιόν τους με στρώσεις μαύρης μάσκαρα κι ένα touch λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για να δείχνει το βλέμμα τους πιο ξεκούραστο. Όμως εδώ θέλω την προσοχή σου: αν θέλεις να λάμπεις πραγματικά, φόρεσε ένα ασημένιο κολιέ όπως η Alessandra. Αντανακλά το φως στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δείχνεις τόσο shiny σαν να έχεις τον προσωπικό σου φωτιστή!

Η Lady Gaga επιλέγει το ίδιο ακριβώς μακιγιάζ και είναι ελάχιστες οι φορές, αν όχι η μοναδική, που επιλέγει κάτι ελάχιστα θεατρικό, αν εξαιρέσεις την περούκα!
Τέλος, η Chloe Sevigny φόρεσε το κραγιόν της MAC σε απόχρωση Lady Danger και το οποίο συνδύασε όχι με μαύρη αλλά καφέ μάσκαρα. Η Chloe, βέβαια, λανσάρει το συγκεκριμένο look εδώ και πολύ καιρό!


http://woman.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...