Ο γάμος του ροζ!

Αν ο μάγος του ΟΖ ήταν διοργανωτής γάμου ή στυλίστας θα πρότεινε στη νύφη να βάλει το αγαπημένο κοριτσίστικο χρώμα ως καυτή πινελιά στη ρομαντική εμφάνισή της. Τη στιγμή που όλες ονειρεύεστε πρέπει να έχετε πάνω σας αρκετά στοιχεία από παιδικά παραμύθια, κούκλες Barbie και όνειρα με πριγκιπισσούλες.

Από μόνο του το γεγονός είναι πολύ ρομαντικό οπότε κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει για τη συγκεκριμένη χρωματική επιλογή. Ροζ, απαλό ή shocking μπορούν να έχουν τα γοβάκια, η κουάφ, τα λουλούδια της νυφικής ανθοδέσμης, τα κοσμήματα, ακόμα και το κράνος, αν σκοπεύετε να φύγετε παντρεμένη από την εκκλησία με μια μοτοσικλέτα.
- Must νυφικά αξεσουάρ της φθινοπωρινής σεζόν είναι τα κοσμήματα από ροζ πέρλες ή ροζ χρυσό, τα ψηλοτάκουνα peep toe και τα γάντια σε ροζ σατέν, τα hairpins, οι κουάφ ή οι κορδέλες με ροζ φτερά ή λουλούδια, οι ανθοδέσμες με ροζ τριαντάφυλλα ή χρυσάνθεμα, τα εσώρουχα από ροζ τούλι, το καλσόν από ροζ δίχτυ, το πέπλο από ροζ μουσελίνα και τα νυφικά στέφανα από ροζ κρυστάλλους.

- Δεν χρειάζεται να τα βάλετε όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείτε σε κακόγουστες υπερβολές. Επιλέξτε 2-3 από αυτά και φορέστε τα μαζί με το λευκό, μπεζ ή εκρού νυφικό σας. Αν το φόρεμα είναι ολόλευκο, τότε μπορείτε να συνδυάσετε το ροζ με απαλό πράσινο ή έντονο μοβ, για ακόμα πιο εξωτικό look.


- To ροζ χρώμα έχει δύο πτυχές: την ρομαντική ή αθώα και την αισθησιακή ή ζωηρή. Αφήστε το γαμπρό να κάνει τους συνειρμούς και εστιάστε στον όμορφο συνδυασμό των items.


- Πολλά από τα κομμάτια που βλέπετε ή σας προτείνουμε, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας ή επί παραγγελία σε κάποιον που γνωρίζει καλά την τέχνη. Απευθυνθείτε σε μία σχεδιάστρια χειροποίητων κοσμημάτων για τα σκουλαρίκια, τα hairpins και τα στέφανα ενώ για την ανθοδέσμη δώστε σαφείς οδηγίες στον ανθοπώλη.

- Για τα υποδήματα, δεχτείτε συμβουλές από τις φίλες σας, ώστε να υπάρχει ομοφωνία ως προς το συνδυασμό τους με το νυφικό. Μπορεί το χρώμα να διαφέρει, όμως το στυλ πρέπει να είναι ίδιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...