Δέσποινα Μοιραράκη: πρόβα νυφικού

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες αυτή την περίοδο για τη Δέσποινα Μοιραράκη, αφού σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η «βασίλισσα των χαλιών» θα ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά στη ζωή της, ύστερα από τριάντα χρόνια.

Εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πλοίαρχος Γιάννης Κοντούλης. Το μυστήριο θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με κουμπάρους φίλους του ζευγαριού. Τη Δέσποινα Μοιραράκη θα συνοδεύσουν στην εκκλησία οι τρεις γιοι της, Γιώργος, Τάσος και Γιάννης.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι ένας συνηθισμένος γάμος, αφού ο γαμπρός θα φορά τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού και το ζευγάρι θα περάσει κάτω από την αψίδα που θα δημιουργήσουν οι αξιωματικοί με τα σπαθιά τους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιους γάμους. Ωστόσο, ακούγεται πως η επιχειρηματίας θα έχει στρώσει μέσα και έξω από την εκκλησία συλλεκτικά χειροποίητα χαλιά που είναι η μεγάλη της αδυναμία. Όσον αφορά το νυφικό της, η «βασίλισσα των χαλιών» το ανέθεσε στο διάσημο ελληνικό δίδυμο σχεδιαστών Mi-Ro.
«Επειδή δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον ελληνικό χώρο, σε τέτοιες δύσκολες περιόδους θέλω να τονώσω τη χώρα μου και την ελληνική αγορά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους οίκους» δήλωσε η επιχειρηματίας, η οποία όταν πήγε να της πάρουν μέτρα για το νυφικό συγκινή­θηκε πολύ αδυνατώντας να πιστέψει πως θα ντυθεί και πάλι νύφη. Η πρώτη φορά ήταν πριν από 30 χρόνια, όταν ήταν κοριτσάκι 17 χρόνων. Ήδη το ζευγάρι έχει αποστείλει το Save the date στους καλεσμένους, ενώ στις αρχές Απριλίου έχει δρομολογηθεί η αποστολή των προσκλήσεων. Την ανάθεση του γάμου της την έχει εμπιστευθεί στα «μαγικά» χέρια του γκουρού των δημοσίων σχέσεων Γιώργου Ντάβλα, ο οποίος δήλωσε: «Έχω αναλάβει τον γάμο της γιατί τη θεωρώ αδελφή μου και μια μοναδική, αγωνίστρια στη ζωή. Το κάνω με την ψυχή μου γιατί τη γουστάρω».
Στις 3 Ιουνίου η Δέσποινα και ο Γιάννης θα παραθέ­σουν δεξίωση για τον γάμο τους στο Ekali Club, όπου αναμένεται να παρευρεθεί όλη η κοσμική Αθήνα.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιανουάριο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, ανήμερα της γιορτής του αγαπημένου της, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης και συμβίωσης.


Πηγή: Espresso
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...