Σοκάρει η Παπούλια με τη δήλωση ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις!

Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η Εβελίνα Παπούλια στον φίλο της Αλέξανδρο Ρήγα. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σε ρόλο… ψυχαναλυτή για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» βοήθησε την «ασθενή» του να κάνει την ψυχανάλυση της (είναι πολύ της μόδας τελευταία), βγάζοντας τα εσώψυχα της. Με τη σειρά του και ο Ρήγας πήρε το ρόλο του… ασθενή, αφού και αυτός κάθισε στο ντιβάνι.


Ωστόσο, η Παπούλια ήτο πιο αποκαλυπτική, αού παραδέχτηκε ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις. «Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έχει σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή του να αυτοκτονήσει. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την πράξη» λέει η ηθοποιός και είναι αλήθεια ότι σοκάρει με τη δήλωση της. Λίγο παρακάτω παραδέχεται ότι δε νιώθει φθόνο του πέους, δε ντρέπεται για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της, ενώ αυτή την περίοδο είναι πολύ ικανοποιημένη από την προσωπική κι ερωτική της ζωή.

Ο Ρήγας, πάλι, μίλησε για την σεξουαλική του ζωή αποκαλύπτοντας ότι ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος γιατί πάντα θέλει περισσότερο. Επίσης, δήλωσε ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις οφείλουν να είναι ξεδιάντροπες, διότι διαφορετικά δεν έχουν νόημα. Τέλος, αποκάλυψε ότι νηφάλιος δεν έχει αποπειραθεί να αυτοτραυματιστεί ως τιμωρία στον εαυτό του. Έτσι κι αλλιώς, όταν δεν είναι νηφάλιος, δεν ξέρει τι κάνει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...