Πατήσατε τα 30; Φροντίστε αναλόγως το σώμα σας

Μετά τα τριάντα το επιπλέον βάρος δε φεύγει με την ευκολία που έφευγε στην εφηβεία και τη μετεφηβεία μας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μεταβολικός ρυθμός πέφτει ελαφρώς, γεγονός που απλά σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν πιο έντονες οι προσπάθειές μας από πλευράς γυμναστικής.Κατά συνέπεια, μειώστε ελάχιστα τις θερμίδες που καταναλώνετε μέσα σε μια μέρα, ενώ παράλληλα αποδεχτείτε ότι η γυμναστική σε αυτή τη δεκαετία αποτελεί το καλύτερο προληπτικό φάρμακο.

.Εάν έτσι κι αλλιώς ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τότε η δεκαετία 30 με 40 δε θα σας κάνει και μεγάλη διαφορά. Εάν όμως δεν κάνετε τίποτα από τα παραπάνω, σύντομα θα δείτε χαλαρώτητα στο δέρμα και ίσως ένα με δύο κιλά παραπάνω στη σιλουέτα σας.

Επιδοθείτε στην επονομαζόμενη «κυκλική προπόνηση», που ουσιαστικά είναι μία γρήγορα εναλλαγή ασκήσεων σύσφιξης μυών και καύσης λίπους.

Αν μόλις γεννήσατε, οι pilates είναι ιδανική άσκηση για να επαναφέρετε το σώμα σας στην αρχική του κατάσταση και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Στα 30 είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε την υγεία σας στα σοβαρά για να χαρείτε τη ζωή σας χωρίς προβλήματα. Είναι η στιγμή που πρέπει να προτιμάτε να περπατάτε από το να οδηγείτε, να ανεβαίνετε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ και να προσπαθείτε, γενικά, να έχετε επίγνωση του πώς φέρεστε στο σώμα σας.

http://trelogaidouri.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...