Στη φόρα προσωπικές φωτογραφίες της Κέιτ

Όσο πλησιάζει ο καιρός προς τον πολυαναμενόμενο πριγκιπικό γάμο στη Βρετανία, το παλάτι έχει βαλθεί να δίνει ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νεαρή κοπέλα που δεν αποκλείεται καθόλου κάποια μέρα να γίνει βασίλισσα.Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το Κλάρενς Χάουζ δημοσίευσε χθες –και μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του γάμου- μερικές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) όταν εκείνη ήταν ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με κοτσιδάκια.







Όπως μαθαίνουμε από τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, η 29χρονη Κέιτ που πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) στις 29 Απριλίου έδειχνε από μικρή αποφασισμένη να προσπεράσει το οποιοδήποτε εμπόδιο –φυσικό και μη- που θα στεκόταν στον δρόμο της.
Στη μικρή Κέιτ άρεσαν πολύ οι εκδρομές και τα αθλήματα: τένις, κολύμπι, χόκεϊ, ενόργανη και κρίκετ είναι μερικά από αυτά που της κέρδισαν από μικρή, ενώ ακόμη και σήμερα, το περπάτημα στους λόφους όπως το τένις και η ιστιοπλοΐα είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της.


Η τεσσάρων ετών Κέιτ με τον πατέρα της, Μάικλ και τη δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Πίπα, τον καιρό που ζούσαν στο Αμάν της Ιορδανίας.
Η τεσσάρων ετών Κέιτ με τον πατέρα της, Μάικλ και τη δύο χρόνια μικρότερη αδελφή της, Πίπα, τον καιρό που ζούσαν στο Αμάν της Ιορδανίας.
Επίσης, μαθαίνουμε ότι η Κέιτ πέρασε δύο από τα πρώτα χρόνια της ζωή της στην Ιορδανία –αφού ο πατέρας της Μάικλ (Michael) εργαζόταν στο Αμάν- και έτσι έμαθε να τραγουδά το «Happy Birthday» πρώτα στα αραβικά και μετά στα αγγλικά.
Αυτό που προκύπτει από τις παιδικές φωτογραφίες της Κέιτ, ωστόσο είναι και κάτι που τονίζεται ιδιαίτερα από το Κλάρενς Χάουζ: η ευχάριστη διάθεση και το πλατύ χαρούμενο χαμόγελο που τη συνοδεύουν τις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής της.
Και τώρα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της ανάμεσα στους γαλαζοαίματους η Κέιτ, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του παλατιού ενδιαφέρονται να δείξουν στον κόσμο ότι η μέλλουσα πριγκίπισσά τους είναι έτοιμη να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στον νέο ρόλο της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...