Carven: Τώρα Και Στην Ελλάδα!

Ο Οίκος Carven ιδρύθηκε το 1945 στο Παρίσι, αμέσως μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιδρύτρια του Οίκου, η Madame Carven de Tommaso, είχε αισθανθεί την ανάγκη της αγοράς για οίκους μόδας που σχεδιάζουν ρούχα για πιο σύγχρονες γυναίκες, μικρότερες σε ηλικία. Έτσι, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη της αγοράς, δημιούργησε τον οίκο Carven με στόχο τις πιο νέες, αλλά και τις πιο μικροκαμωμένες γυναίκες.








Τα ηνία του οίκου πλέον ανήκουν στον Guillaume Henry, με προυπηρεσία στον Οίκο Givenchy, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη νέα ταυτότητα του label, μέσα από τα ρούχα που σχεδιάζει τα οποία συνδυάζουν φρεσκάδα, δυναμισμό, πολύ χρώμα κι απίθανες λεπτομέρειες!

O Οίκος Carven έχει συνδέσει το όνομά του με τη γαλλική φινέτσα, τις glamorous ντραπέ δημιουργίες που από τότε γίνονταν ανάρπαστες ανάμεσα στις πιο κομψές σταρ της εποχής. Όπως και σήμερα, οι σταρ είναι εκείνες που προτιμούν σταθερά να φορούν τις δημιουργίες του Οίκου Carven κι έτσι να τις φέρνουν καθημερινά στο προσκήνιο.


Ποια να σας πρωτοπώ! Emma Watson, Rihanna, Kim Kardashian, Demi Moore, Gwyneth Paltrow κι ο κατάλογος είναι ατελείωτος!

Φέτος το καλοκαίρι, θα έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε κι εμείς στην Ελλάδα, ρούχα του Οίκου! Οι απανταχού εγχώριες fashionistas μπορούν πια να βρίσκουν τα ρούχα του Οίκου Carven στα καταστήματα Zilly.


Η φετινή κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια, γεμάτη κομψά looks και κομμάτια που σίγουρα θα λατρέψετε! Η σιλουέτα της γυναίκα Carven έχει ένα κομψό boho chic look εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα, τους θησαυρούς της Αιγύπτου και την κόκκινη γη της Νότιας Αμερικής. Βασικό μότο της κολεξιόν, η απλότητα. Κυρίαρχα στη φετινή συλλογή είναι τα κοντά φορέματα με εξωτικό στιλ, τα κοντά σορτς κι οι λατρεμένες crossover φούστες που επιστρέφουν! Οι γραμμές κολακεύουν, είναι πρωτότυπες, καλοραμμένες κι εφαρμόζουν τέλεια στο γυναικείο σώμα χάρη στις καμπύλες και στην τονισμένη μέση που διαθέτουν τα ρούχα της συλλογής. Τα χρώματα είναι πολλά, από το ευγενικό μοβ της λεβάντας και το γλυκό μανταρίνι, μέχρι το μαύρο και το λευκό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...