Η Αιγινίτη μιλάει για το διαζύγιο με τον Σρόιτερ!

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το ξαφνικό διαζύγιο της Δήμητρας Αιγινίτη με τον Αντώνη Σρόιτερ κι αφού έχουμε δει το πάλαι ποτέ ζεύγος να διασκεδάζει (ξεχωριστά εννοείται) στα μπουζούκια της Αθήνας, πνίγοντας ενδεχομένως τον πόνο τους σε ένα ποτήρι σκατς, ήρθε η ώρα να μιλήσουν για τον χωρισμό. Που είναι η αλήθεια, ξάφνιασε πολύ κόσμο, αφού δεν είχαν περάσει ούτε τέσσερις μήνες από τον γάμο τους στη Σαντορίνη το περασμένο καλοκαίρι.


Την αρχή, λοιπόν, κάνει η Αιγινίτη η οποία μιλάει στο περιοδικό ΟΚ, για το πολυπόθητο διαζύγιο. Η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται ότι δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει, όμως, στο μυαλό της όταν έκανε τους δύο γάμους με τον Σρόιτερ (πολιτικό και θρησκευτικό) δεν είχε ότι αυτό θα κρατήσει «για πάντα». «Είναι ρομαντικό, είναι ιδανικό, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο στις μέρες μας να κρατήσει για πάντα ένας γάμος. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και από τους δύο» λέει χαρακτηριστικά η Αιγινίτη και σκεφτόμαστε αν αυτό θα έπρεπε να το πάρουμε ως… σπόντα;

Λίγο παρακάτω αποκαλύπτει ότι πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό, πόνεσε κι έκλαψε ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Και κάπου εκεί μπορούμε να πούμε ότι πέταξε άλλη μία σπόντα για τον τέως. «Φαντάζομαι ότι το ίδιο δύσκολα πέρασε και ο Αντώνης, αφού ο χωρισμός έγινε απότομα και βίαια ψυχολογικά». Ωστόσο, και οι δύο κοιτάνε πλέον μπροστά, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες για νέα δεδομένα κι έρωτες στη ζωή τους. Για τον Σρόιτερ λένε ότι βγαίνει με πρώην παίκτρια ριάλιτι και για την Δήμητρα ότι έχει έρθει κοντά με τον Ηλία Βρεττό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...