Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης - Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Με αυτή τη λαϊκή ρήση πορεύεται τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής τραγουδίστρια, ηχώντας και στ’ αυτιά του νεαρού μπασκετμπολίστα, σαν σύνθημα από τις εξέδρες.
Κατόπιν ψυχολογικής και συναισθηματικής ταλαιπωρίας στα τελευταία χρόνια για την Έλλη Κοκκίνου, ήρθε η ανακούφιση στη γνωριμία της με τον Γιώργο Μπόγρη σαν μάννα εξ’ Ουρανού.


Η ίδια, μάνα 3χρονου γιού και με πρόσφατες καλές επαγγελματικές προτάσεις, έχει μόνο να αντιμετωπίσει τις κακές γλώσσες για την σχεδόν 20ετία, που χωρίζει τις ηλικίες τους.
Τα πράγματα όμως δεν είναι ποτέ άσπρο – μαύρο και μια σχέση δημιουργείται κάτω από ορισμένες συνθήκες, που καλύπτουν ενίοτε τα κενά.
Εκείνη με τη λάμψη του Λέοντα κι εκείνος με την τρυφερότητα του Ιχθύ, μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τις τρίγωνες Σελήνες τους και τον ωροσκόπο εκείνης σε αντίθεση με τον Ήλιο του, να τους έλκει σαν μαγνήτης. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της Ερμής, βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη του και ο δικός του Ερμής σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη της. Η τάση να την έχει κάτω από το μικροσκόπιο, μπορεί στο μέλλον να την ενοχλήσει και να δημιουργήσει δυσαρέσκειες. Η Σελήνη της στον Κριό δεν θα αποφύγει την πίεση του τετραγώνου από τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα του, που μπορεί να την φρενάρει, δημιουργώντας παράλληλα και μια αίσθηση πλασματικής ευτυχίας.
Εντάξει η ημερομηνία λήξης δεν θα αναγραφεί ακόμα, ας απολαύσουν το ορεκτικό τους οι άνθρωποι και το κυρίως πιάτο, ας περιμένει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...