Resort Collection 2011 της essie

Εμπνευσμένη από την αδάμαστη ομορφιά των πιο απομακρυσμένων περιοχών του κόσμου, η Resort Collection 2011 της essie θα βγάλει τον εξερευνητή που κρύβεται μέσα σας. Ακολουθείστε την συλλογή essie και ξεκινήστε ένα χρωματιστό και περιπετειώδες ταξίδι για να ανακαλύψετε την άγρια πλευρά σας.


Όπως δηλώνει και η Essie Weingarten, ιδρύτρια της essie, “Φέτος μην αρκεστείτε σε ασφαλή χρώματα. Προτιμήστε αποχρώσεις που εκφράζουν το ελεύθερο πνεύμα και την τόλμη σας!”
Οι εκθαμβωτικές αποχρώσεις της συλλογής είναι κατάλληλες για το catwalk, για περίπατο στη φύση και οπουδήποτε αλλού βρεθείτε φέτος. Συνδυάζοντας τέλεια την τοπική χλωρίδα και πανίδα χωρίς όμως ποτέ να καμουφλάρει το στυλ σας, η συλλογή Resort 2011 είναι ο απόλυτος καταιγισμός χρωμάτων.
Ξεχωρίστε από το πλήθος με τις νέες σοφιστικέ αποχρώσεις και ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της άγριας φύσης!


Your hut or mine: (Λαμπερή παπαρούνα) Κάντε την ερώτηση και πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα με αυτό το λαμπερό ροζ της παπαρούνας. Η νύχτα σας ανήκει.

Lion around: (Αυτοκρατορικό ροδάκινο) Ένα χρώμα κατάλληλο για τη βασίλισσα των αιλουροειδών.

Fair game: (Μαργαριτάρι από την Αιτή) Φορώντας αυτό το μαγευτικό και ασυγκράτητο χρώμα, δεν υπάρχουν όρια παρά μόνο ο ουρανός. Όλα μετράνε στον έρωτα και στο χρώμα.

Da bush: (Ηλιόλουστο χακί) Ένα ηλιόλουστο χακί, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις χωρίς να καμουφλάρει το στυλ σας.


No. 1 Όλες θέλουμε να έχουμε το τέλειο μανικιούρ στις διακοπές μας! Τα περισσότερα θέρετρα έχουν ινστιτούτα υψηλής ποιότητας, οπότε περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα σπέσιαλ μανικιούρ στο ξενοδοχείο σας. Θα αισθανθείτε αμέσως άλλος άνθρωπος! Απλά θυμηθείτε να έχετε μαζί σας τα δύο αγαπημένα σας essie χρώματα που ταιριάζουν με το καλοκαιρινό σας ντύσιμο καθώς και το Cuticle Pen της essie.

No. 2 Δε μπορείτε να βρείτε ινστιτούτα αισθητικής; Φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας τα απαραίτητα από την essie όπως το Good To Go Top Coat για να ανανεώνετε και να ενισχύετε τη λάμψη του χρώματος, το Build Me Up Fortifying Nail Mask για πιο υγιή νύχια στο λεπτό και το Coconut & Pineapple Smoothies για να διατηρείτε τα χέρια σας απαλά και ενυδατωμένα μέρα – νύχτα. Εξάλλου, τα χέρια σας είναι το πολυτιμότερο αξεσουάρ σας!



Η συλλογή Resort θα διατίθεται στα καταστήματα από το Μάιο του 2011.
Προτεινόμενη λιανική τιμή 12,50€



fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...