Στα χνάρια της Diana

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας όσο και αν ήταν γνωστή για την φιλανθρωπία, την καλοσύνη της και το σκάνδαλο που περιέβαλλε το γάμο της ήταν, επίσης, γνωστή και για την αλάνθαστη αίσθηση του στιλ που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά γυναικών.


Τώρα, με αφορμή το γάμο του γιου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, αναπόφευκτα προέκυψε μια σύγκριση ανάμεσα στην Kate Middleton και την πριγκίπισσα Diana ως προς το στιλ τους. Το βρετανικό τεύχος του Vogue, με αυτή την αφορμή σας δίνει ορισμένες πληροφορίες για τις στιλιστικές επιλογές της Diana.

Η Diana Spencer ήταν μόλις 19 ετών όταν αρραβωνιάστηκε τον Πρίγκιπα Κάρολο, διάδοχο του βρετανικού θρόνου. Και παρόλο που η γαλανομάτα ξανθιά θα γινόταν στη συνέχεια style icon, διέπραξε ορισμένα στιλιστικά λάθη στην αρχή. Το μπλε κοστούμι που φόρεσε κατά την αναγγελία αρραβώνων, για παράδειγμα, ήταν κακή επιλογή. Και σε μια από τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις της, το Μάρτιο του 1981, προκάλεσε αίσθηση με το στράπλες μαύρο φόρεμα σε γκαλά. Οι γαλαζοαίματοι δεν φορούν μαύρα, εκτός από το πένθος, και σίγουρα δεν δείχνουν πολύ μπούστο.

Όμως, παρά τις κάποιες αρχικές λανθασμένες επιλογές της, τους συντηρητικούς περιορισμούς και τις ατυχείς μόδες της δεκαετίας του 1980, η Diana κατάφερε να υποστηρίξει ό,τι φορούσε. Και πάντα ξεχώριζε επειδή «έντυνε» τις εμφανίσεις της με την ισχυρή της προσωπικότητα!


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...