Kate Middleton: Ποια της έκανε δώρο το γαμήλιο manicure;

Η Camilla!

H σύζυγος του  πρίγκιπα Καρόλου και Δούκισα της Κορνουάλης, Camilla, είχε ετοιμάσει ένα beauty, pre-wedding δώρο για την μέλλουσα πριγκίπισσα Kate Middleton. Η Camilla λοιπόν κάλεσε την royal manicurist, που περιποιείται εδώ και χρόνια τα νύχια της, να επιμεληθεί το  μανικιούρ της Kate. Η κυρία Μarina Scandoval από το Jo Hansford salon στο Mayfair, κλήθηκε για ένα βασιλικό treatment.
Όπως δήλωσε στη συνέχεια έκανε στην Kate το signature manicure που εφαρμόζει,  το οποίο περιλαμβάνει απολέπιση στα χέρια, χαλαρωτικό μασάζ και μετά βάψιμο με βερνίκι νυχιών.  «Ήταν τόσο ευτυχισμένη και μιλούσε συνέχει για το πόσο ανυπομονεί για το γάμο. Δεν μπορώ να σας  περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη ήταν. Είναι μια υπερβολικά όμορφη νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν εξαιρετικά χαλαρή και χωρίς καθόλου νεύρα. Απλά ήταν ευτυχισμένη, που η ημέρα επιτέλους έφτασε».
Τι χρώμα λοιπόν έκανε στα νύχια της η Kate; Καθώς η μέλλουσα νύφη επιθυμούσε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, η  κυρία Scandoval, έκανε μια μείξη χρωμάτων ειδικά για το γάμο και με στόχο να ταιριάζει παράλληλα και στην επιδερμίδα της.  Στο χρωματικό κοκτέιλ έβαλε το no 28 “Rose Lounge” της Bourjois και το 423 “Allure” της Essie.  «Ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, και όπως μου είπε δείχνει όμορφο και κομψό. Ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα όταν ο πρίγκιπας William θα της φορέσει το δαχτυλίδι», δήλωσε περιχαρής η royal manicurist, που έβαλε και εκείνη το χεράκι της στο ευτυχές γεγονός.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...