Πάσχα με στυλ!

Έχετε μαζέψει βαλίτσες για τις πασχαλινές διακοπές ή σας λείπουν ακόμα κάποια items; Ώρα να σας συμβουλέψουμε. Must-have για μια πασχαλινή εξόρμηση είναι η καρό ζιπ-κιλότ (Monsoon) σε αποχρώσεις του κόκκινου, το τσαντάκι με φιόγκο (Accessorize) που παραπέμπει σε πασχαλινό ντεκόρ και το ψάθινο καπέλο με πουά υφασμάτινη κορδέλα (Accessorize).
Αγαπημένες αυτή τη σεζόν είναι και οι ρίγες που είναι εμπνευσμένες από τη «μαρινιέρα» και γενικότερα από το κοσμοπολίτικο navy look. Σε αυτό το στυλ ξεχωρίσαμε την ανάλαφρη μπλούζα με λοξές ρίγες (Juicy Couture) και τα εφαρμοστό σακάκι με πιο λεπτές ρίγες (Monsoon).
Για τις βραδινές εξόδους θα χρειαστείτε μία κόκκινη καμπαρντίνα (Patrizia Pepe), ένα απλό και κομψό φόρεμα με φιόγκο στη μέση (Monsoon) και ένα φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς με ανοιξιάτικο floral print (Monsoon).
Αν ο καιρός είναι αρκετά ζεστός ή υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα ή είστε σε εξωτικό προορισμό το Πάσχα θα χρειαστείτε ένα bikini σε αποχρώσεις του κόκκινου όπως το καρό με λευκές λεπτομέρειες (Agent Provocateur), το κοραλλί με πολλαπλά βολάν (Juicy Couture) και το κόκκινο με μεγάλα πουά (La Senza).
Θα χρειαστείτε επίσης ένα ριγέ φανελάκι με κάποιο cartoon (Hello Kitty), μία ολόσωμη φόρμα με πολύχρωμο folk κέντημα (Accessorize), μία λευκή τσάντα με χαριτωμένο μοτίβο (Cromia) και φυσικά κόκκινες μπαλαρίνες (Repetto).
Αγαπημένα δικά μας για το Πάσχα 2011 είναι το πορτοκαλί-κόκκινο καφτάνι (Pin-Up Stars), το τοπ που δένει στο λαιμό (Atos Lombardini), το μαγιό με χαριτωμένα βολάν στο μπούστο (La Senza) και το κολιέ Nova Ribbon (Swarovski) ενώ απαραίτητα για όλες τις εμφανίσεις τα seamless, laser-cut εσώρουχα σε nude απόχρωση (Luna).

www.otenet.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...