Εlizabeth Hurley: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, τους η Elizabeth Hurley αποφάσισε να χωρίσει και επίσημα από τον σύζυγό της Arun Nayar. To γνωστό μοντέλο/ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο  Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, αναφέροντας ότι ο Ινδός μεγιστάνας επέδειξε «αδικαιολόγητη συμπεριφορά».


Ήδη από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, έγινε γνωστή η σχέση της Hurley με τον Αυστραλό παίκτη του κρίκετ, Shane Warne, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας  παπαρατσικές φωτογραφίες στις οποίες τον φιλούσε έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Η απάντησή της ήρθε μέσω Twitter, όπου έγραψε: «Δεν είναι πολύ καλή μέρα η σημερινή. Εγώ και ο σύζυγος μου, Αρούν, έχουμε χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το γνώριζαν».

Ο Nayar από την πλευρά του, τις τελευταίες εβδομάδας βγαίνει με το 25χρονο μοντέλο Kim Johnson ενώ η Ηurley απαντά και πάλι μέσω Twitter στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά που τη θέλουν να ντύνεται ξανά νύφη, αυτή τη φορά στο πλευρό του Warne: «Προφανώς παντρεύομαι και μετακομίζω και στην Αυστραλία. Πω, πω, η φανταστική  ζωή που ζω στα tabloids είναι συναρπαστική! Με κομμένη την ανάσα περιμένω τη συνέχεια


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...